De Citit : Știri

Sergiu Nicolaescu, aplaudat la scena deschisa, la premiera filmului Carol I

| 11 mai

Sergiu Nicolaescu a fost regele ceremoniei oficiate sambata seara la CinemaPRO, unde cu incepere de la ora 19.30, a avut loc mult-asteptata premiera cinematografica a filmul Carol I, cea mai recenta pelicula semnata de maestrul filmului istoric romanesc.
Nume sonore ale peisajului artistic si politic romanesc au stralucit pe covorul rosu de la CinemaPRO, pentru a saluta premiera de gala a filmului Carol I si a-i aduce un omagiu lui Sergiu Nicolaescu.

Prezentei alese a Printului Paul si Printesei Lia, i s-a alaturat participarea Ministrului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional, Theodor Paleologu, care a sosit la eveniment insotit de fiul sau. Printre personalitatile prezente la premiera se numara si Gheorghe Dinica, Geo Saizescu, Rasvan Theodorescu, Cozmin Gusa si Mitica Dragomir.

De la eveniment nu au lipsit nici vedetele tv, care au sosit in numar impresionant pentru a-l felicita pe Sergiu Nicolaescu. In frunte cu frumoasa prezentatoare a Stirilor Pro Tv, Iulia Vantur, au mai pasit pe covorul rosu Mihai Petre (interpretul personajului Sergiu Neagu, din ,,Ingerasii”), insotit de sotia sa, Elvira Duda. Tot la capitolul vedete tv au mai stralucit in lumina reflectoarelor si Ioana Maria Moldovan (prezentatoarea Povestirilor de la Acasa TV) si artistul MediaPro Music, Kamara.

Dintre actorii filmului Carol I, s-au facut remarcati Andreea Macelaru-Sofron -interpreta principesei Maria, Marina Procopie (Regina Elisabeta), Geo Dobre (Ferdinand), precum si Cristian Motiu (narator), care au fost intampinati cu un impresionant rand de aplauze de catre public.

Atmosfera festiva de la CinemaPRO a culminat cu momentul de final al proiectiei, cand dupa cele 90 de minute ale filmului, sala s-a ridicat in picioare pentru a-l ovationa pe Sergiu Nicolaescu si aplauda echipa de actori si realizatori si filmului. Nicolaescu a tinut ca in discursul de prezentare a echipei sa-l includa si pe Amza Pellea, fata de absenta caruia regizorul si-a exprimat profundul regret.

Fanii lui Sergiu Nicoalescu si ai filmului istoric romanesc au ocazia sa vizioneze pelicula Carol I, la Cinema Union si The Light.
sursa: MEDIAPRO DISTRIBUTION.