De Citit : Știri

Se cauta noi talente la Premiile Orange pentru Tinerii Muzicieni

| 22 aprilie

Pana pe 25 mai, elevii si studentii se pot inscrie in concursul de muzica clasica „Premiile Orange pentru tinerii muzicieni”, ajuns la a IV-a editie. Noua dintre cei mai talentati tineri artisti vor fi premiati in finala concursului ce se va desfasura in luna octombrie a acestui an.

Valoarea totala a premiilor este de 60.000 de lei. Laureatul competitiei va fi premiat cu 25.800 de lei, iar castigatorii locurilor II si III vor primi 15.050 de lei, respectiv 8.600 de lei. In plus, se vor acorda 5 mentiuni speciale constand in telefoane mobile performante. O noutate a acestei editii este decernarea premiului „cel mai promitator talent”, in valoare de 2.150 de lei.

Concursul de muzica clasica este deschis instrumentistilor si solistilor cu varste cuprinse intre 14 si 24 de ani, iar tinerii artisti pot concura in cadrul a trei categorii: instrumente cu coarde, pian si canto.

Pentru a simplifica procedura de inscriere a participantilor, Orange pune la dispozitia acestora adresa de e-mail [email protected] pentru transmiterea formularului si a inregistrarii demo. Inscrierea in concurs se poate face si prin posta sau pe site-ul www.auditie.ro.

Regulamentul competitiei precum si informatiile despre modalitatea de inscriere si desfasurarea evenimentului sunt disponibile pe website-ul dedicat www.auditie.ro si in materialele distribuite in liceele de profil, ministere si inspectoratele scolare.