De Citit : Știri

Robbie Williams iese din barlog cu un album “criminal”!

| 05 august

Cantautorul britanic anunta pentru aceasta toamna un nou disc, “Reality Killed the Video Star”.

“Robbie Williams spera sa redevina cel mai mare pop star din Marea Britanie cu un nou album ce va fi lansat in noiembrie”, informeaza editia online a BBC. Titlul albumului, Reality Kills the Video Star, este o aluzie la celebrul hit Video Killed the Radio Star, lansat la finele anilor ’70 de formatia synthpop The Buggle.
Este primul album pe care fostul membru Take That il scoate pe piata dupa mai vechiul Rudebox din 2006, LP care, dealtfel, a nu s-a bucurat de prea multa apreciere din partea criticii.

Cei ce vor cumpara noul disc ii vor putea asculta pe “vechiul Robbie, pe noul Robbie si pe un alt Robbie pe care nici unul dintre cei doi nu l-a intalnit”, glumeste Williams.

Primul single, Bodies, va fi lansat pe 11 octombrie, spune muzicianul care considera ca noul sau material discografic este “criminal”.

Mult-asteptatul LP include si un vechi cantec refacut in memoria lui Michael Jackson, precizeaza BBC.

Productia si compozitia pieselor de pe Reality Kills the Video Star a fost inlesnita de nume importante din industria muzicala. Astfel, la scrierea versurilor a participat textierul Don Block, cunoscut pentru colaborarea la cateva piese de pe coloanele sonore ale francizei James Bond.
“O perioada, am avut probleme serioase, pentru ca nu gaseam un textier. Don Black este cea mai draguta legenda din cate am intalnit”, multumeste Robbie Williams.
Pe partea de productie, artistul a fost ajutat de Trevor Horn, producatorul unor albume semnate de Seal, ABC ori Frankie Goes To Hollywood.