De Citit : Știri

Rachel Weisz s-a reinventat pentru rolul din Fratii Bloom

| 26 mai

Frumoasa si talentata Rachel Weisz, castigatoarea a unui Premiului Oscar, a fost prima actrita careia i s-a propus sa joace in filmul Fratii Bloom. Pentru rolul din comedia excentrica, in care ii are ca parteneri pe Adrien Brody si Mark Ruffalo, Rachel Weisz a invatat sa cante la pian, vioara, acordeon si banjo, sa faca break-dance, jonglerii, karate, sa joace ping-pong, sa mearga pe o bicicleta de circ – cu o singura roata – si sa-si expuna posteriorul. Toate acestea pentru a o interpreta cu maiestrie pe gratioasa Penelope.
Pelicula filmata si in locatii cheie din Romania s-a demonstrat a fi un proiect cinematografic cu totul special pentru Weisz, fiind prima comedie in care a acceptat sa joace.
“Mi-am dorit ca personajul meu sa fie cat mai realist. Un actor trebuie sa fie deschis la minte chiar daca vorbim de o comedie. Mi-am facut singura toate cascadoriile, am invatat sa merg cu un skateboard, m-am urcat pe monociclu”, a declarat actrita.
Filmat in locuri cheie din Europa, printre care si in Romania, realizarea comediei Fratii Bloom i-a oferit actritei o experienta unica. ”Am calatorit mult in Europa pentru acest film, am fost in Serbia, Montenegru, in Praga, in Romania si s-ar putea spune ca echipa noastra s-a asemanat cu un circ ambulant. Eu, Robbie Coltrane, Adrien Brody, Mark Ruffalo si restul echipei ne faceam bagajele si in cea mai mare viteza ne deplasam la urmatoarea locatie, a fost foarte distractiv la filmari”.
Filmul Fratii Bloom va avea premiera pe data de 29 mai si va rula in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, CITYPLEX, Oden din Cluj, Lotus sin Oradea si Cinema City din Timisoara.
Sursa: MediaPro