De Citit : Știri

Patricia Kaas readuce Eurovisionul in Franta

| 22 mai

Participarea Patriciei Kaas la concursul Eurovision 2009, care a obtinut locul opt, a readus interesul francezilor pentru acest concurs la un nivel ridicat.
"Nu pot decat sa ma bucur ca am fost privita de catre un numar atat de mare de persoane si concluzionez ca poporul francez m-a sustinut sincer", a declarat artista pentru Le Parisien.
Drept multumire pentru prestatia excelenta din cadrul concursului, postul de televiziune France 3 a difuzat luni, 18 mai, pe parcursul intregii zile, un clip special de multumire adresat celei care i-a reprezentat cu succes la Moscova si de asemenea tuturor celor care au urmarit concursul in seara de sambata.
Ambasadoarea Frantei s-a prezentat excelent pe scena Eurovisionului, motiv pentru care presa internationala i-a acordat premiul pentru Cea mai buna prestatie din concurs. “Imi voi aminti cu drag primirea calduroasa care mi s-a facut in momentul cand am urcat pe scena si de asemenea sunt incantata ca am putut sa ma prezint in fata unor tari care nu au mai auzit pana atunci de mine.”, a declarat artista pentru organizatorii concursului.
Franta nu s-a mai plasat de mult atat de sus in clasamentul Eurovisionului si nu am mai castigat atatea puncte de foarte multa vreme.
Patricia Kaas isi va relua turneul international intitulat Kabaret si se va opri si in Bucuresti in data de 14 iunie, la Sala Palatului.
Sursa: Star Management