De Citit : Știri

“Noptile Suedeze” de la Bucuresti debuteaza cu Jay-Jay Johanson

| 04 decembrie

In aceasta seara la Clubul FRONT (The ARK) din Bucuresti concerteaza „cavalerul melancolic” al nordului, Jay-Jay Johanson. Maine va urma un alt suedez, Jose Gonzalez.

Jay-Jay Johanson deschide in aceasta seara o inedita serie de concerte, “Nopti Suedeze”, dedicata artistilor din undergroundul electro si indie. Suedezul concerteaza in premiera in Romania la clubul bucurestean FRONT (The ARK). Concertul de la Bucuresti face parte din turneul mondial inceput in acest an si promoveaza ultimul sau album de studio, Self-Portrait. Intentia declarata este sa faca lumea sa danseze pe beaturile sale de trip-hop si electro, dar si sa savureze baladele somptuos elaborate. Accesul in locatie va fi permis incepand cu ora 20:00.

Sambata, 5 decembrie, in acelasi loc, va fi randul celuilalt “trubadur” suedez, Jose Gonzalez, sa ne incalzeasca inimile cu muzica sa introvertita, cu tonalitatile joase si cu timbrul sau serios, insa accesibil atat consumatorului de indie, cat si ascultatorului mai putin pretentios. Ambii muzicieni suedezi sunt vegetarieni convinsi, au un fan-base extrem de solid la Moscova si Istanbul si cer ca dress-room-ul sa le fie neaparat decorat cu lumanari. Ultimele bilete pentru “Nopti Suedeze” mai pot fi procurate din retelele Diverta si Germanos, Magazinele Vodafone, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti si din clubul FRONT (The Ark). Seria de evenimente “Nopti Suedeze” este produsa de One Event.