De Citit : Știri

”Navigator” isi mai ia zborul inca o data cu ajutorul casei de productie Disney

| 27 mai

Disney face un remake dupa clasicul film stiintifico-fantastic Flight of the Navigator cu extraterestri, farfurii zburatoare si alte nave spatiale.

Dupa remake-ul Race to Witch Mountain, care a avut incasari de peste 25 de milioane de dolari, Disney s-a hotarat ca ar fi timpul sa faca un nou remake, de data aceasta unul cu nave spatiale. Cu toata tehnologia noului mileniu, Disney are toate sansele sa dea filmului aparut in 1986, in regia lui Randal Kleiser, un aspect mult mai modern.
Scenariul va fi scris de Brad Copeland, iar John Hyde, cel ce a produs primul film, se va intoarce in calitate de producator.
Filmul original prezinta povestea lui David, un copil de 12 ani rapit de extraterestri in 1978 si adus inapoi pe Pamant in doar cateva ore.
Momentan nu se stie nimic despre cine ar putea prelua rolul personajului principal, David, sau pe cel al lui Sarah Jessica Parker, prietenoasa doctorita ce ii sare in ajutor protagonistului principal.
Nu se stie nici macar daca va fi vorba de un film 3D sau de cine va fi regizat, cat despre premiera, Disney estimeaza ca va avea loc in 2011.
Vezi trailerul filmului original AICI!
Citeste mai mult pe Cotidianul.ro.