De Citit : Știri

Miley Cyrus are un mentor: Jodie Foster

| 21 ianuarie

Actrita si cantareata in varsta de 17 ani Miley Cyrus, cunoscuta publicului mai cu seama datorita rolului din serialul TV Hannah Montana, sustine ca succesul ei se datoreaza mentorului perfect, in persoana actritei Jodie Foster.
O adevarata senzatie in randul adolescentilor, Cyrus dezvaluie ca ea si castigatoarea de Oscar au conversat la telefon in dese randuri despre faima si ca sfaturile actritei din Tacerea Mieilor i-au ajuns la inima.
“Jodie Foster m-a sunat acum cativa ani si a fost ca un mentor pentru mine”, a declarat aceasta. “Mi-a spus sa tin capul sus si sa ma inconjor cu oameni buni. Am pus un foarte mare pret pe sfaturile ei”.
Vom avea ocazia sa vedem daca a luat in considerare sfarurile lui Jodie Foster in drama Walt Disney Pictures – The Last Song, unde Miley Cyrus joaca alaturi de Liam Hemsworth si Greg Kinnear. Bazat pe romanul cu acelasi nume, scris de Nicholas Sparks – autorul The Notebook – filmul The Last Song o are in centrul atentiei pe adolescenta rebela Veronica "Ronnie" Miller, intepretata de Miley.
Miley sustine ca piesa When I Look at You “descrie intregul film”.
Asculta si tu melodia:

Sursa: femalefirst.co.uk, aceshowbiz.com, Celebrity Mania.