De Citit : Știri

Michael Jackson va fi inmormantat de ziua sa

| 17 august

Corpul vedetei este tinut mai nou intr-un refrigerator dintr-o cripta secreta, urmand sa fie inmormantat pe 29 august.
Corpul Megastarului a fost mutat intr-o cripta frigorifica secreta, informeaza fluxul de stiri Bang Media. Mama cantaretului, Katherine, si-a dorit ca ramasitele imbalsamate ale lui Michael sa fie duse intr-un loc in care sa-l poate vizita oricand fara sa fie incomodata de curiozitatea fanilor.
Inainte de a fi mutat “la rece”, corpul lui Michael Jackson a fost tinut temporar in cripta dintr-un cimitir din Hollywood a lui Berry Gordy Jr., fondatorul celebrei case de discuri Motown. Dupa ce ramasitele lui Michael au fost mutate intr-o camera frigorifica, mama sa a rabdat de frig cu ocazia mai multor vizite in care s-a rugat alaturi de fiul decedat in iunie in urma unor supradoze de analgezice.
Mama autorului celebrului Thriller, “plange tot timpul si spune ca-l regreata si ca l-a iubit”, destainuie o sursa. Katherine a refuzat sa-si inmormateze copilul de teama ca fanii ii vor pangari ramasitele trupesti. O alta versiune vehiculata de tabloide ar fi cea dupa care dorinta familiei Jackson ar fi sa-l inmormanteze pe cantaret de ziua sa, pe 29 august. Intentia a fost confirmata de tatal Megastarului, Joe Jackson, relateaza contacmusic.com.