De Citit : Știri

Marilyn Monroe va juca intr-un film. Pe bune…

| 14 ianuarie

Marilyn Monroe isi va face intoarcerea pe marele ecran dupa ce un expert in branduri a dezvaluit ca va folosi o tehnolohie high-tech pentru a o reinvia pe actrita pentru un film.

Jamie Salter a cumparat drepturile de utilizare a "numelui si a imaginii" lui Marilyn Monroe printr-un contract de cateva milioane de dolari, saptamana trecuta. El a cumparat drepturile de la Anna Strasberg, a carui sot decedat – actorul Lee Strasberg, a fost profesorul de actorie a lui Monroe si beneficiarul averii sale prin testament.
Slater, care detine si imaginea lui Bob Marley prin intermediul companiei sale – Authentic Brands – este convins ca o poate face pe starleta sa fie mai populara ca niciodata.
"De ce credeti ca Lindsay Lohan aspira sa fie ca Marilyn Monroe? Dar Lady GaGa? Pentru ca este o personalitate iconica, a avut un stil incredibil, a fost pur si simplu eleganta. Era cea mai tare in materie de sex appeal si, retineti – a demonstrat ca formele nu conteaza. Ea a fost voluptoasa, o femeie adevarata! Generatia tanara se va indragosti de ea".
Marilyn Monroe a murit in 1962 la varsta de 36 de ani.
***
Click pentru cele mai recente stiri.