De Citit : Știri

Maria Radu si Andreea Balan colinda la mall

| 21 decembrie

Liberty Center organizeaza in zilele urmatoare concursuri pe patinoar si un spectacol de dans semnat de Cornel Pasat.

In ajunul de Craciun, la Liberty Center, joi 24 decembrie, Andreea Balan isi asteapta fanii la un show de muzica si dans de la ora 19:00. In aceeasi zi, dar de la13:00, vizitatorii sunt invitati sa colinde alaturi de coruri de copii, iar de la 18:00, vor putea asista, intre doua cumparaturi sau doua filme, la un spectacol cu dansatori profesionisti, copii si adulti, care vor performa un mix de stiluri de dans.

In ziua de Craciun, vineri, 25 decembrie, toti vizitatorii sunt asteptati la concursuri pe patinoar, intre orele 18:00 si 20:00, pentru ca sambata, 26 decembrie, Liberty Center sa-si intampine micii vizitatori cu ateliere de creatie, intre orele 18:00-20:00. De la 19:00, in The Vesper Bar, binecunoscuta interpreta Maria Radu va sustine un recital extraordinar.

Dupa-amiaza zilei de 27 decembrie este dedicata copiilor, cu incepere de la 18:30, cand trupa Rothini va veni la Liberty Center cu un nou spectacol de magie. Seara este rezervata adultilor pentru un nou show de dans: Christmas Story by Cornelius Pasat, de la 22:00. Cornel Pasat impreuna cu noua sa trupa de dansatori profesionisti, Fantasy Cabaret, propune publicului un spectacol inedit cu masti si costume, o adevarata incursiune in lumea fantastica a personajelor de Craciun: Mos Craciun, “craciunite”, reni, grinchi, spiridusi, Craiasa Zapezii, Omul de Zapada.