De Citit : Știri

Mandinga “Are un prieten” la premiile Radio Romania Actualiati

| 17 martie

Cele mai valoroase performante in materie de muzica pe anul 2008 au fost premiate in cadrul celei de-a 7-a editii a Galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati care a avut loc pe data de 15 martie, la Sala Radio Bucuresti.
Este al doilea an consecutiv in care formatia Mandinga este nominalizata si premiata pentru “Cea mai buna trupa latino”.
Cei sase ani de experienta pe care i-au aniversat de curand in cadrul Salsafest cat si numarul foarte mare de concerte pe care formatia il sustine in decursul unui an, confirma ca Mandinga este trupa cu cei mai profesionisti componenti si cu cea mai buna prestatie live din Romania.
In plus, fata de anul precedent Alex, Florin, Chiupi, Bazooka, Zach, Ella, Alejandro, Tony, El Nino si Omar Secada au primit din partea Radio Romania Actualitati premiul special “Aveti un prieten”, o declaratie care confirma oficial prietenia si buna colaborare intre Mandinga si postul national de radio.
“Ne bucuram nespus pentru cele doua premii” a declarat managerul trupei, Sergiu Stoiadin. “Pentru noi aceste nominalizari si premii vin ca o confirmare din partea fanilor, a ascultatorilor de radio in cazul de fata, ca au inceput sa se implice in fenomenul latino din Romania. Mandinga este o trupa cu multi oamani de culise dar si cu instrumentisti profesionisti care canta cu sufletul, astfel incat prodsul finit, cel pe care Dvs. il vedeti pe scena este unul de succes”, a continuat el.
Trupa a inceput o colaborare pe termen lung cu clubul Salsa For You, unde pe tot parcursul anului 2009 va canta lunar, gratis, pentru adeptii muzicii latino. “Am observat la Salsafest ca segmentul latino din Romania are din ce in ce mai multi adepti. Concertele din Salsa For You vin ca o continuare a festivalului pe care noi il organizam anual”, a marturisit Alex.
Luna aceasta Mandinga va canta in Salsa For You, pe data de 26 martie, incepand cu orele 22:00.