De Citit : Știri

Justin Timberlake va juca rolul presedintelui Facebook

| 23 septembrie

Dupa ce si psihologii au ajuns la concluzia ca Facebook-ul te face mai destept, reteaua de socializare va deveni in curand subiectul unui film de la Hollywood. Regizorul David Fincher, cunoscut pentru filmele Fight Club si Benjamin Button, i-a recrutat deja pe actorii Justin Timberlake, Jesse Eisenberg si Andrew Garfield pentru drama The Social Network.
Jesse Eisenberg a primit rolul fondatorului Mark Zuckerberg, in timp ce Andrew Garfield va juca rolul co-fondatorului Facebook, Eduardo Saverin. Marea surpriza este Justin Timberlake, care a fost insarcinat cu rolul creatorului Napster, Sean Parker, care a devenit presedinte Facebook, in 2004.
The Social Network este un film care prezinta aparitia celebrului site Facebook, o biografie a miliardarului Mark Zuckerberg, inspirata din cartea The Accidental Billionaire. Fostul student de la Harvard a pus bazele Facebook-ului in anul 2004, in camera lui de camin, impreuna cu colegii sai.
Creat initial ca o versiune imbunatatita a MySpace, Facebook se claseaza in prezent pe locul 4 in topul celor mai populare site-uri din lume, avand peste 200 de milioane de membri, iar Mark Zuckerberg a devenit – la cei 25 de ani ai sai, unul dintre cei mai bogati 400 de oameni de pe Glob, potrivit listei publicate de catre revista Forbes.
Scenariul va fi creionat de Aaron Sorkin (Charlie Wilson’s War, Malice, A Few Good Men), iar Michael De Luca, Scott Rudin, Dana Brunetti si Kevin Spacey vor fi producatorii noului film.
Filmarile vor incepe luna viitore, iar lansarea va avea loc la sfarsitul anului 2010.
Sursa: Variety, Empire, Love Film, NewsIn.