De Citit : Știri

Hollywood Multiplex isi trimite spectatorii la shopping

| 01 aprilie

Timp de o luna de zile, din 3 aprilie pana pe 3 mai, Hollywood Multiplex isi provoaca vizitatorii la concurs. Cei care aspira la o sesiune de cumparaturi in care hainele si accesoriile de marca sa le stea la dispozitie, nu trebuie decat sa mearga la film. Din 3 aprilie, celebrul film “Ma dau in vant dupa cumparaturi“ / “Confessions of a shopaholic“ pune creativitatea participantilor la incercare si le ofera posibilitatea sa castige cumparaturi in valoare de 350 de euro.
Aspirantii la o seara exclusivista de cumparaturi trebuie sa intre pe site-ul www.hmultiplex.ro/jurnaldeshopping si sa incerce sa indice simptomele specifice unui shopaholic, detalii care sunt prezente in film.
Recompensa pentru cea mai creativa inscriere este un voucher in valoare de 350 euro, care va putea fi folosit in galeria Famous Brands sau pentru a cumpara carti.
Avandu-i in distributie pe Isla Fisher, Hugh Dancy, Kristin Scott Thomas, Joan Cusack si John Goodman, comedia romantica “Ma dau in vant dupa cumparaturi“ / “Confessions of a shopaholic“, in regia lui P.J. Hogan are la baza celebrul roman cu acelasi nume al Sophiei Kinsella. Filmul aduce pe marile ecrane povestea Rebeccai Bloomwood, o tanara in varsta de 25 de ani, care a absolvit facultatea si care acum se concentreaza pe implinirea visului ei cel mai arzator: sa lucreze la revista ei preferata de moda. Intre timp insa, cheltuieste mii de euro…