De Citit : Știri

Girls Aloud se destrama temporar pentru a realiza proiecte solo

| 27 aprilie

Fetele de la Girls Aloud vor pasi pe drumuri separate, incepand cu anul urmator, insa au promis ca este vorba de o despartire temporara, din dorinta realizarii unor proiecte solo.
Cu toate ca cele cinci fete isi doresc foarte mult sa-si incerce norocul in cariera solo, ele au semnat deja pentru lansarea a trei albume Girls Aloud.
“Vom face cateva lucruri diferite anul viitor. Eu m-am implicat deja in cateva proiecte ca actrita, iar regizorul m-a intrebat daca nu vreau sa mai lucram impreuna si pe viitor. Mi-ar placea sa obtin cateva roluri in paralel. Dar nu avem de gand sa ne despartim!”, a declarat Sarah Harding.
Pe de alta parte, Cheryl Cole a fost invitata sa inregistreze un album solo cu maestrul R&B, Soulpower, iar Nadine Coyle planuieste sa faca acelasi lucru.
Kimberley Walsh ia lectii de actorie, iar Nicola Roberts si-a propus sa se concentreze mai mult pe compania sa de infrumusetare, Dainty Dolly, si sa scrie versuri pentru melodii.
Pana atunci insa, ele trebuie sa incheie turneul de promovare in Marea Britanie, biletele fiind deja vandute in intregime.
Sursa: Daily Mirror
Foto: Daily Mirror