De Citit : Știri

Fratii Bloom vin in Romania in cautarea jafului perfect

| 12 mai

Rachel Weisz, Adrien Brody si Mark Ruffalo sunt protagonistii unei comedii senzationale, Fratii Bloom/ Brothers Bloom, o mult-asteptata pelicula ale carei filmari au fost realizate si in Romania, la Castelul Peles si care din 29 mai va putea fi urmarita in premiera mondiala in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CITYPLEX, Oden (Cluj), Lotus (Oradea) si Cinema City (Timisoara), fiind distribuita de MediaPro Distribution.

Pelicula aduce pe marile ecrane povestea fratilor Bloom, doi infractori inraiti care si-au facut un mod de viata din a escroca persoane cu foarte multi bani, carora le exploateaza viciile prin intermediul unor planuri extrem de bine organizate. Dupa o copilarie nefericita, petrecuta in mijlocul a numeroase familii adoptive, cei doi, Stephen si Bloom hotarasc sa isi asigure un trai confortabil si lipsit de griji materiale prin fraudarea milionarilor excentrici. Obosit insa de fuga continua de politie, Bloom (Adrien Brody) – fratele cel mic – incearca sa devina om cinstit si sa lase in urma trecutul sau infractional; cu toate acestea el se lasa convins de fratele sau, Stephen (Mark Ruffalo) si de partenerul lor – Bang Bang, sa puna in scena o ultima lovitura de maestru care sa ii permita un trai linistit pana la finalul vietii, chiar daca eforturile lui de a intra in legalitate ar fi sortite esecului. Victima – in aparenta perfecta – aleasa de catre cei trei escroci este Penelope (Rachel Weisz), o mostenitoare atragatoare, sexy si plina de ciudatenii, careia ii propun o excursie costisitoare in jurul lumii.
Cum insa socotelile de acasa nu se potrivesc intotdeauna cu cele din targ, Bloom se indragosteste de Penelope in timpul calatoriei, punand astfel in pericol reusita planurilor lor.

Bun venit in lumea filmului Fratii Bloom, o lume in care deceptia este o arta si nimic nu este ceea ce pare. Fratii si-au perfectionat talentul de-a lungul anilor prin munca de echipa. Acum, au decis sa accepte o ultima slujba – ademenind o mostenitoare frumoasa si excentrica intr-un plan elaborat care-i poarta in jurul lumii.
sursa: MediaPro Distribution.