De Citit : Știri

Episodul 11 din “Heroes” starneste un foarte mare interes – Video

| 19 noiembrie

Serialul Heroes, care a ajuns la seria a patra, a starnit foarte multa curiozitate in jurul celui de-al 11-lea episod – Thanksgiving, care va rula saptamana viitoare pe NBC.
In acest episod, toata familia se va reuni si vor avea loc cateva surprize, cu ocazia mesei de Ziua Recunostintei. H.R.G. (Noah Bennet, pentru neofiti) va fi gazda unui Thanksgiving mai neortodox, iar familia Petrelli va primi un oaspete supriza la masa.
NBC a lansat cateva clipuri de promovare, pentru a starni si mai mult curiozitatea, mai ales ca acest episod este unul cheie pentru seria a patra.
In doua dintre clipuri, membrii familiei Petrelli se pregatesc pentru masa de Ziua Recunostintei, iar mama lui Clare vine impreuna cu noul sau iubit (si implicit doi caine, pentru ca Mr. Muggles si-a gasit prietena).
In alt material video, privitorii sunt dusi inapoi in timp, cand Sandra l-a cunoscut pe Doug, iar H.R.G. a cunoscut-o pe Lauren. Celelalte arata care sunt mesajele traditionale de multumire ale membrilor familiei si modul in care Claire anunta ca vrea sa renunte la colegiu.
De asemenea, in episodul care va fi difuzat luni, 23 noiembrie, Samuel continua sa-l tina ostatic pe Hiro, in timp ce Lydia (Dawn Olivieri – personaj invitat special in aceasta serie) pleaca in cautarea adevarului.
Vezi si tu materialele video

Sursa: aceshowbiz.com.