De Citit : Știri

Depeche Mode merge cu prietenii la Glastonbury

| 30 martie

Dupa indelungate negocieri, Depeche Mode a acceptat sa cante anul acesta si la Glastonbury, numai dupa ce i-a fost promis un pachet de bilete VIP pentru reprezentantii casei de discuri a trupei.
Cei trei membrii Depeche Mode au tinut cu orice pret ca toti angajatii Mute Records sa poata beneficia de servicii VIP, aceasta fiind principala conditie impusa organizatorilor.
"Dave, Martin si Andy sunt foarte incantati ca toti cei din cadrul label-ului vor avea sansa sa petreaca alaturi de ei la festival, nu doar managerii de top" a declarat o sursa apropiata a trupei.
Depeche Mode se va alatura astfel in line-up-ul festivalului unor nume precum Franz Ferdinand sau The Ting Tings, care anul acesta vor concerta si la Bucuresti, in cadrul B’ESTFEST.
Depeche Mode se va afla pentru a doua oara in Romania pe 16 mai, cand va sustine un concert in Parcul Izvor din capitala, in cadrul noului turneu mondial "Tour of the Universe 2009"; evenimentul este oferit de BECK’S, lider pe segmentul berilor premium internationale in Romania.