De Citit : Știri

Depeche Mode a anulat inca trei concerte, cele din Varsovia, Riga si Vilnius

| 21 mai

Trupa Depeche Mode a anulat inca trei concerte din cauza ca medicii au decis ca solistul Dave Gahan are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera si pentru a se asigura ca poate reveni pe scena, potrivit NewsIn.
"Depeche Mode regreta sa anunte ca sunt obligati sa anuleze inca trei concerte din Tour of the Universe. Medicii au decis ca este nevoie de mai mult timp pentru a permite solistului vocal, Dave Gahan, sa isi revina complet in urma bolii de care a suferit recent si sa se asigure ca poate relua turneul in scurt timp", au scrii membrii trupei pe site-ul oficial.
Cele trei concerte anulate urmau sa aiba loc in Varsovia (Polonia), pe 23 mai, in Riga (Letonia), pe 25 mai, si la Vilnius (Lituania), pe 27 mai. Persoanele care detin bilete pentru aceste trei concerte sunt sfatuite sa le pastreze, pana la un anunt ulterior care va anunta o posibila reprogramare a concertelor.
In afara show-ului de la Bucuresti, au fost anulate si concertele la Sofia (pe 18 mai), Belgrad (20 mai) si Zagreb (21 mai). Trupa britanica a fost obligata sa anuleze si concertele din Atena si Istanbul, anuntate pentru 12 si 14 mai.
In seara zilei de 12 mai, inaintea concertului ce trebuia sa aiba loc la Atena, lui David Gahan i s-a facut rau si a fost transportat de urgenta la spital. Potrivit presei bulgare, solistul a fost sfatuit de medici sa mearga in SUA, pentru tratament.
Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formatii, devenita celebra la inceputul anilor ’80 si prezenta cu 45 de piese in topurile single britanice. Formatia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume de studio si a vandut peste 75 de milioane de discuri.
Sursa: NewsIn.