De Citit : Știri

Depeche anuleaza concertul din Atena. Show-ul din Bucuresti, pus sub semnul intrebarii

| 13 mai

Concertul care urma sa aiba loc la Atena a fost anulat, dupa ce David Gahan, solistul trupei, a spus ca se simte rau. Acesta a fost dus la spital.
Depeche Mode nu a mai concertat marti la Atena, show-ul fiind anulat dupa ce David Gahan, solistul trupei, s-a simtit rau si a fost transportat la spital, informeaza Reuters.

“Ne pare rau ca am fost nevoiti sa anulam show-ul din aceasta seara, dar David nu se simtea bine si am fost nevoiti sa mergem la spital”, au spus organizatorii evenimentului, in fata a peste 20.000 de fani care asteptau sa inceapa show-ul.

In aceste conditii, concertul programat pentru joi, la Istanbul, dar si cel de sambata din parcul Izvor din Capitala (16 mai, incepand cu ora 20.00 – n.r) sunt puse sub semnul intrebarii.
Daca starea de sanatate a solistului trupei nu se va imbunatati, acestea ar putea fi anulate sau reprogramate pentru alta data.

Contactati telefonic, reprezentantii companiei organizatoare au spus ca pana la acest moment nu au primit nici o informatie referitoare la concertul de la Bucuresti.

“Tot ce stim este ca Depeche Mode nu a mai concertat la Atena din cauza starii de sanatate a solistului. In legatura cu show-ul de la Istanbul si Bucuresti nu avem nici o informatie pana acum”, au spus reprezentantii Emag!c.

citeste mai departe acest articol pe www.cotidianul.ro .