De Citit : Știri

Creatorii „South Park” nu mai vin la Anim’est, precizeaza organizatorii

| 07 septembrie

Organizatorii Festivalului de Animatie Anim’est au anuntat, vineri seara, ca pe lista de invitati ai evenimentului nu se mai numara si creatorii serialului "South Park" si ca au mentionat, initial, numele acestora dintr-o regretabila eroare.
Ar fi trebuit sa participe, insa ne-au anuntat ca nu mai pot veni. Suntem obligati, astfel, sa revenim asupra informatiilor comunicate initial, mentionand ca invitatii cu pricina nu mai sosesc in Romania", au precizat, pentru NewsIn, reprezentantii organizatorilor.

Initial, Asociatia Este’n’est anuntase ca la festival ar urma sa participe si Matt Stone si Trey Parker, creatorii "South Park", de opt ori nominalizati, de patru ori castigatori ai Premiului Emmy.

De la eveniment nu vor lipsi, insa, Mike Reiss, scenarist la "Simpsons Family" si "Ice Age 4", Georges Schwitzgebel, animator elvetian premiat la Cannes, Berlin si Annecy, Marie Anne Fontainer, decan al facultatii Supinforcom din Franta, una dintre cele mai mari scoli de animatie din lume si Pakito, publisher de benzi desenate.

CITESTE MAI DEPARTE pe Cotidianul.ro.