De Citit : Știri

Concertele Depeche Mode din Bucuresti si Atena vor fi reprogramate in iulie

| 27 mai

Concertele Depeche Mode de la Bucuresti si Atena vor fi reprogramate in luna iulie a acestui an, iar cele de la Belgrad si Zagreb vor fi incluse in segmentul indoor al turneului din 2010, potrivit NewsIn.

Trupa Depeche Mode a anuntat saptamana trecuta ca a anulat trei concerte, cele din Varsovia, Riga si Vilnius, deoarece medicii au decis ca solistul Dave Gahan are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera si pentru a se asigura ca poate reveni pe scena, potrivit unui anunt publicat pe site-ul oficial al trupei. Cele trei concerte anulate urmau sa aiba loc in Varsovia (Polonia), pe 23 mai, in Riga (Letonia), pe 25 mai, si la Vilnius (Lituania), pe 27 mai.

In anunt se mentiona ca, in afara show-ului de la Bucuresti din 16 mai, au fost anulate si concertele la Sofia (pe 18 mai), Belgrad (20 mai) si Zagreb (21 mai).

Trupa britanica a fost obligata sa anuleze si concertele din Atena si Istanbul, anuntate pentru 12 si 14 mai. In seara zilei de 12 mai, inaintea concertului ce trebuia sa aiba loc la Atena, lui David Gahan i s-a facut rau si a fost transportat de urgenta la spital. Potrivit presei bulgare, solistul a fost sfatuit de medici sa mearga in SUA, pentru tratament.

Depeche Mode este una dintre cele mai longevive formatii, devenita celebra la inceputul anilor ’80 si prezenta cu 45 de piese in topurile single britanice. Formatia este adepta stilului new wave, a lansat 11 albume de studio si a vandut peste 75 de milioane de discuri.

Sursa: NewsIn