De Citit : Știri

Concert Destruction – pe ultima suta de metri

| 27 aprilie

Portile The Silver Church se vor deschide joi, 30 aprilie, pentru toti fanii thrash si pentru metalisti. Incepand cu ora 21, vor urca pe scena Rising Dream (Croatia), Imperious Rex (SUA), Methedras (Italia) si Destruction.
Cele trei trupe se afla in turneu mondial. Destruction, care vine direct din Bratislava pentru show-ul din Bucuresti, isi promoveaza noul album, D.E.V.O.L.U.T.I.O.N.
Schmier (voce, bass), Mike Sifringer (chitara) si Marc Reign (percutie) sunt o legenda vie in rockul mondial. Dupa 25 de ani de activitate, 11 albume vandute in toata lumea, Destruction este un nume esential in discografia oricarui metalist, indiferent de genul imbratisat.
Organizatorii evenimentului vor oferi celui mai energic thrasher care participa la concert o invitatie la Rock Open City Air.
Cei care si-au cumparat bilete la categoria VIP, vor putea sta alaturi de Destruction, vor primi postere semnate de cavalerii teutonici ai scenei thrash metal si albume ale celorlalte trupe care concerteaza in seara de joi.
Biletele sunt distribuite in exclusivitate prin Eventim.ro (cu punctele sale de distributie) si sunt de doua categorii: normal (66 de lei) si VIP (100 de lei).
Sursa: Gala PR