De Citit : Știri

Comedia romantica “Hotelul dintre lumi” va avea premiera duminica, la Teatrul Mic

| 26 mai

Spectacolul cu piesa Hotelul dintre lumi, o comedie romantica de Eric-Emmanuel Schmitt, in regia lui Alice Barb, va avea premiera duminica, la Teatrul Mic din Capitala, de la ora 19.00, potrivit NewsIn.
Din distributia spectacolului fac parte actorii Ovidiu Niculescu, Valentina Popa, Mihai Dinvale, Adriana Schiopu, Bogdan Talasman, Liliana Pana, Ana Bart, Traian Vlas si Carmen Lupei. Coregrafia spectacolului este semnata de Razvan Mazilu, iar regia, scenariul si ilustratia muzicala, de Alice Barb.
Hotelul dintre lumi este o poveste la granita dintre lumi, un spectacol despre viata si moarte, despre pretuirea fiecarei clipe de viata, dar mai ales despre puterea iubirii de a transforma oamenii, spun reprezentantii teatrului.
“Eu cred ca a spune o poveste de iubire in vremuri atat de cinice poate parea o provocare. A oferi unor actori roluri de contra-emploi este o provocare. Dar mie imi plac provocarile si cred ca si actorii tanjesc dupa ele. Acest spectacol s-a nascut dintr-o suma de provocari care au facut ca repetitiile sa fie extrem de vii. Iar dupa doua luni am descoperit ca fiecare dintre noi e putin mai inalt, putin mai bun, putin mai frumos, putin mai intelept si ca suntem o familie”, marturiseste Alice Barb.
Sursa: NewsIn
Foto: Realitatea.net