De Citit : Știri

Colinde indie cu The Amsterdams si The MOOod

| 13 decembrie

The Amsterdams si The MOOod vor canta impreuna in 18 decembrie pe scena Clubului Control din Bucuresti.

Doua dintre cele mai apreciate trupe romanesti din noul val, vor sustine ultimul lor concert din acest an la Clubul Control din Capitala vineri, pe 18 decembrie, cu exact o saptamana inainte de Craciun. The Amsterdams au lansat in acest an LP-ul de debut, Adolessons. Trupa nascuta in 2005 este considerata prima formatie locala de muzica indie, cu un sound inspirat de trupe brit precum Franz Ferdinand sau Bloc Party. Printre hiturile lor se numara Taking Care of Anna, Suffering & Surfing, Fireworks, dar si melodia Chased by the Housewives, care are un videoclip inspirat din filmul A Clockwork Orange.
The Amsterdams vor concerta in formula: Andrei Hategan (voce, clapa), Andrei Ungureanu (chitara), Ovidiu Bejan (chitara, voce), Augustin Nicolae (bas, drum machine, backing vocals), Vlad Stoica (tobe, sintetizator), si vor reveni in curand cu un EP.

Cea de-a doua formatie care va colina din clubul Control, reduta bucuresteana a genului indie rock, este The MOOoD. Trupa a luat fiinta in primavara lui 2006, fiind formata din carismaticul Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, backing vocals), Mircea Valah (chitara, backing vocals) si Horia Stere (bas). Trupa a deschis acum un an concertul lui Lenny Kravitz din Bucuresti si a participat la ultimele doua editii ale Bestfestului. In prezent, The MOOoD lucreaza la primul material discografic.
Concertul de vineri, 18 decembrie, incepe la ora 21.30. Biletele vor putea fi achizitionate in seara concertului, de la intrare, la pretul de 20 lei. Pentru rezervari accesati pagina de internet a Clubului Control: www.control-club.ro.