De Citit : Știri

Colin Farrel si Anna Friel au inceput filmarile pentru „London Boulevard”

| 23 iulie

Colin Farrell a jucat alaturi de cele mai frumoase actrite din lume, printre care si Angelina Jolie si Salma Hayek, iar acum, pe aceasta lista pot fi adaugate si Anna Friel si Keira Knightley. Cei trei au inceput filmarile pentru London Boulevard, o drama adaptata dupa romanul omonim al lui Ken Bruen.
Colin si Anna Friel au fost surprinsi impreuna pe platourile de filmare, in timp ce lucrau la noua pelicola. Mai mult, Colin pare foarte multumit sa aiba langa el o femeie atat de frumoasa si sexy. Cu toate acestea, actorul va trebuie sa fie precaut pentru ca iubitul Annei – David Thewlis, joaca si el in film.
Pelicola, care va fi lansata in 2010, marcheaza debutul lui William Monahan ca regizor, el fiind deja castigatorul unui Premiu Oscar pentru cel mai bun scenariu al filmului The Departed.
Keira Knightley va juca rolul unei actrite singuratice – Lillian Palmer, de care se indragosteste criminalul Ray Winstone, proaspat eliberat din inchisoare, interpretat de Colin Farrell. Filmul prezinta idila care se infiripa intre cei doi si ar putea fi ceva in genul Beauty and the Beast, dupa cum sugereaza o sursa din interiorul echipei de filmare. Cei doi actori au mai colaborat pe marele ecran si in 2004, la filmul King Arthur.
Actorul britanic Stephen Graham, care interpreteaza rolul unui gangster in recent-lansatul film Public Enemies, face si el parte din distributia peliculei.
Graham King, William Monahan si Quentin Curtis vor fi producatorii noului film, alaturi de compania de productie GK Films.
Collin Farrell, cunoscut pentru rolurile sale din Pride and Glory si A Home at the End of the World, va mai lucra in aceasta vara si pentru The Way Back, unde va interpreta rolul soldatul rus, evadat din Siberia.
Ray Winstone va putea fi vazut anul acesta in nu mai putin de 3 filme: The Devil’s Tomb, 44 Inch Chest si Edge of Darkness, iar Keira Knightley va aparea pe ecrane in drama romantica Last Night alaturi de Sam Worthington (Terminator Salvation).
Sursa: Hollywood Reporter, Female First, The Sun.