De Citit : Știri

Chris Isaak in concert: “best of” de inima albastra

| 30 iulie

MediaPro Music lanseaza DVD-ul Chris Isaak si Raul Malo. Live, concert inregistrat in 2003. Nu lipsesc celebrele “Wicked Game” si “Baby Did a Bad Bad Thing”.
Chipesul cantaret de country si rockabilly Chris Isaak stie bine cum sa-si fabrice succesul. “Piesele de suflet sunt punctul meu forte”, se lauda muzicianul in care multi au vazut un urmas al lui Roy Orbison. Acum sase ani, a fost invitat sa participe la celebra serie de concerte televizate Soundstage, care, din 1974 incoace, include nume mari, precum Tori Amos, Sheryl Crow, Alison Krauss ori OneRepublic.
A cantat atunci o parte din piesele sale de top (Wicked Game, Baby Did a Bad Bad Thing, Somebody’s Crying).
Concertul este bun, dar “cam scurt” (47 min.), apreciaza un fan pe Amazon.co.uk. Altul e suparat pentru ca Isaak nu canta impreuna cu invitatul sau, Raul Malo, fostul lider al formaţiei country The Mavericks, care apare la finalul DVD-ului cu doua piese live.
Chiar daca vremea sa a cam apus, Chris Isaak nu si-a pierdut sarmul la cei 53 de ani si nici nu vrea sa iasa la pensie. Este moderatorul talk-show-ului The Chris Isaak Hour de pe Biography Channel, merge la pescuit si mai primeste din cand in cand un rolisor de film (a jucat in Tacerea mieilor in pielea unui politist). In acest an, a lansat albumul Mr. Lucky, primul disc original din ultimii sapte ani, ajungand, ca de obicei, pe locul 30 in topul nord-american. A existat in cariera sa o excepţie: discul din 1989 Heart Shaped World (ce include nostalgicul Wicked Game) a reusit sa se catere in Billboard pana pe locul 7.
Chris Isaak si Raul Malo. Live – Playlist:
Chris Isaak
1. American Boy
2. Wicked Game
3. Heart Shaped World
4. Go Walking Down There
5. Baby Did A Bad Bad Thing
6. Courthouse
7. Somebody’s Crying
8. One Day
9. San Francisco Days
10. Forever Blue
11. Super Magic 2000
Raul Malo
12. Let’s Not Say Goodbye Anymore
13. Let It Be Me
Sursa: MediaPro Music
VEZI VIDEO – AICI!