De Citit : Știri

Care ar putea fi filmele nominalizate la Oscar 2011?

| 27 noiembrie

Cea de-a 83-a editie a premiilor Oscar va avea loc pe 27 februarie 2011 la acelasi Kodak Theatre din Hollywood. Nominalizarile vor fi anuntate pe 25 ianuarie la inceputul anului viitor. Poate ca este mult prea devreme sa ne gandim la un eveniment ce va avea loc abia pe la inceputul de primavara al lui 2011, dar totusi un cinefil ca mine nu se poate abtine cand vine vorba despre Oscaruri si mai ales atunci cand vine vorba despre predictii.
Nu ma aventurez sa sper ca aceste predictii timpurii sa aiba vreun fel de grad mare de veridicitate, dar sunt convinsa ca nu sunt nici foarte departe de adevar. Prin urmare, daca vreti sa fiti siguri ca nu ratati filmele ajunse in cursa pentru Oscar 2011 iata cam pe ce pelicule ar trebui sa va aruncati ochii:

The Town – Ben Affleck ca regizor si in acelasi timp jucand alaturi de Jeremy Renner si Rebecca Hall.

Inception – Cel mai probabil nominalizare pentru regizorul Christopher Nolan si probabil Leonardo DiCaprio va spera din nou la un Oscar pentru cel mai bun actor.

The King’s Speech – Colin Firth merita de mult un Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal. Poate acum ca joaca cu Geoffrey Rush reuseste sa si plece acasa cu trofeul.

Black Swan – Noul film al lui Darren Aronofsky cu Natalie Portman jucand rolul principal si indreptandu-se mai mult ca sigur catre o nominalizare la Oscar 2011.

127 Hours – Asta e noul film al lui Danny Boyle, cu James Franco in rolul principal. Se bazeaza pe intamplarea reala a unui alpinist caruia ii cade o stanca pe mana. Ramane asa timp de 127 de ore, si apoi isi amputeaza singur bratul pentru a scapa.

The Kids Are All Right – E un indie care inclina spre comedie, dar povestea unui cuplu de lesbiene cu doi copii realizati in vitro care primeste o vizita de la donatorul de sperma beneficiaza de super-actori: preferata mea, Julianne Moore, Annette Bening si Mark Ruffalo.

The Social Network – Cel mai probabil nominalizare pentru regizorul Davin Fincher. O fi fost sau nu marketing pentru Facebook, dar ce conteaza atunci cand realizarea a fost atat de buna?!

True Grit – Fratii Coen se reunesc cu Jeff Bridges la vreo 15 ani dupa genialul “The Big Lebowski”.

The Fighter – Mark Wahlberg si Christian Bale… Am spus suficient?!

Another Year – Un film britanic jucat excelent de Jim Broadbent si regizat de Mike Leigh.

The Ghost Writer – Mai mult o speranta decat o nominalizare, filmul excelent al lui Roman Polanski cu Ewan McGregor jucand rolul principal.

Hereafter – Care ar fi sansele sa treaca neobservat un film de Clint Eastwood cu Matt Damon in rol principal?!

Love and Other Drugs – Anne Hathaway jucand excelent si Jake Gyllenhaal dandu-i minunat replica.

How Do You Know – Paul Rudd, Reese Witherspoon, Jack Nicholson si mult entertainment…

Toy Story 3 – Cine altcineva ar putea spera la Oscarul 2011 pentru cel mai bun film de desene animate?!
Articol realizat de Magda Georgescu pe Raluk.ro.
Citeste si:
– Top ZECE filme de cuplu;
– Top 10 saruturi pasionale in filme;
– Top 10: Femei fatale ale erei moderne.
***
Click pentru LISTA Top 10 FILME.