De Citit : Știri

Byron va canta piese de pe viitorul album in premiera in club Fabrica

| 17 iunie

Dupa mai bine de doi ani de concerte, dupa un album de debut ce a adus impreuna sonoritati art-rock si alternative, dupa primul DVD romanesc 100% unplugged, muzicienii de la Byron pregatesc acum un nou album.
Cu acest prilej, joi, pe 25 iunie, trupa Byron va canta in club Fabrica toate piesele de pe viitorul material discografic, multe dintre ele in prima auditie. Ineditul concert va fi insotit si de prezentarea celui de-al treilea videoclip Byron, pentru piesa Watercolor de pe primul album, Forbidden Drama.
Trupa Byron a fost infiintata in 2006, primul concert avand loc pe 1 decembrie in Laptaria lui Enache, cu casa de bilete inchisa. Pe 17 august 2007 canta pe scena mare a festivalului Stufstock. In septembrie 2007 albumul a fost terminat. Pe 12 octombrie 2007 lanseaza primul album Forbidden Drama, in club Fabrica. In februarie 2008 incepe sa se contureze un nou proiect, si anume primul concert unplugged din Romania, in adevaratul sens al cuvantului, acesta avand loc pe data de 3 aprilie la Bastionul Macelarilor, in Targu Mures.
Sursa: Sherocks