De Citit : Știri

Bilete la Festivalul “Enescu” – exclusiv prin Eventim.ro

| 06 august

Odata cu luna august s-a dat startul vanzarii de bilete si abonamente la Festivalul si Concursul International „George Enescu”.
Cel mai asteptat festival de muzica atrage melomani din intreaga Europa. Rezervarile de bilete au inceput inca din luna ianuarie si sunt deja spectacole ale caror bilete s-au epuizat. Printre evenimentele sold out se numara: „Saint Martin In The Fields” (15, 16 septembrie, Ateneul Roman), seria Concerte Camerale (dirijor si solist Murray Perahia), concertele Orchestre de Chambre de Lausanne (12 septembrie, Ateneul Roman), seria Concertele de la Miezul Noptii, "La Belle "sustinut de Baletul din Monte Carlo (19, 20 septembrie, Teatrul National).

Sala Palatului, Reteaua Germanos si Eventim.ro sunt asaltate de cereri de bilete pentru festival. In acest an, distribuitor de bilete pentru „Enescu” este agentia de ticketing Eventim, lider european, singurul in masura sa distribuie bilete pe intreg teritoriul european. Se asteapta un aflux important de turisti veniti special pentru festival.

Festivalul si Concursul International „George Enescu” se afla la a XIX-a editie si se va desfasura in perioada 30 august – 26 septembrie 2009.
SURSA: COMUNICAT OFICIAL GALA PR.