De Citit : Știri

Beyonce, Lady GaGa, Britney Spears – preferatele MTV Video Music Awards 2009

| 05 august

Cele mai tari clipuri muzicale din ultimul an
Artistele pop Beyonce si Lady GaGa au primit cate noua nominalizari la MTV Video Music Awards. Dupa scandalurile anilor trecuti, Britney Spears isi intareste imaginea cu sapte nominalizari.
Castigatorii vor fi anuntati in cadrul festivitatatii din 13 septembrie de la Radio City Music Hall din New York. Toate cele trei vedete se intrec pentru importantul premiu Cel mai bun clip al anului, informeaza Reuters.
Cele trei clipuri nominalizate sunt Single Ladies (Beyonce), Poker Face (Lady GaGa) si Womanizer (Britney Spears).
Acestea sunt concurate de Love Lockdown al rapperului Kanye West si We Made You al artagosului Eminem.
“Am fost binecuvantata anul acesta cu clipul Single Ladies care a prins foarte bine, reusind sa raspunda asteptarilor fanilor”, a spus Beyonce intr-un interviu pentru MTV. Lansata cu trupa de fete Destiny’s Child, artista a continuat cu o fulminanta cariera solo, atingand primul loc in topuri cu cel de-al treilea album I Am … Sasha Fierce.

La randul ei, Lady Gaga a multumit MTV-ului, apreciind ca este cel mai important promotor al clipurilor muzicale si ca “suporta gasca de pusti inspirati care fac arta si se prostesc in acelasi timp”.

Lady GaGa va concura si la categoria Cel mai bun videoclip al unei cantarete, unde se va bate cu Pink, Katy Perry si Taylor Swift.
Printre nominalizatii de vaza la diversele categorii (pop, rock, hip-hop) se mai afla Eminem, Kanye West, dar si Jay-Z, T.I. si Ne-Yo.
Nominalizati pentru prima oara la premiile MTV sunt rockerii de la Kings of Leon si rapperii Drake si Asher Roth.

Festivitatea MTV Video Music Awards aduce an de an cote mari de audienta, datorita prezentei cremei muzicii pop, dar multumita recitalurilor care alterneaza cu momentele de decernare a trofeelor MTV.