De Citit : Știri

Betting on Shorts: More than a Eurovision of Shortfilm 2009

| 04 mai

“Betting on" – pentru ca publicul pariaza pe filmul castigator.

“Shorts” – pentru ca filmele de scurtmetraj (animatie, music video, filme de arta, narative, documentare etc.) trebuie sa aibe o durata de maximum 10 minute

Tema de anul acesta: "Control"

Premii: Premiul Special al Juriului European & mai multe premii acordate de catre juriile locale

Termenul limita pentru inscriere: 1 iulie 2009

Locul: simultan in Atena, Barcelona, Bucuresti, Maribor, Novi Sad, Napoli, Istanbul, Londra, Poznan, Stockholm, Salonic, Wiesbaden si alte orase din Europa si nu numai.

Data: Sambata, 14 noiembrie 2009.

Termenul limita pentru inscriere: 1 iulie 2009

Procedura de inscriere: Completati formularul de inscriere disponibil pe www.bettingonshorts.com. Acelasi formular alaturi de toate informatiile cerute trebuie trimis impreuna cu o copie DVD (PAL) a filmului. Aplicatia dumneavostra (film si formular de inscriere) trebuie sa ajunga la noi pana la 1 iulie 2009. Pentru vizionarea preliminara se accepta numai copii DVD.

Subtitrare: Toate filmele (inclusiv cele englezesti) trebuie subtitrate in limba engleza. In cazul in care filmul dumneavoastra va fi selectat in programul BoSs 2009 vom avea nevoie de o lista de dialoguri pentru subtitrarea in alte limbi.
Se accepta un singur film din partea fiecarui regizor.

Selectia si notificarea: Pentru ca ne asteptam sa primim cateva sute de filme, nu vom putea sa-i notificam in scris decat pe regizorii selectati. Daca nu ati primit nicio informare din partea noastra pana la sfarsitul lunii septembrie, va rugam sa considerati ca nu ati fost selectati pentru aceasta editie.

Costurile de expediere: Aplicantii vor suporta costurile expedierii copiei pentru vizionarea preliminara si, in cazul in care filmul este selectat pentru competitia finala, a copiei pentru vizionarea din 14 noiembrie. Copiile pentru vizionarea preliminara nu vor putea fi returnate decat daca expeditorul pune la dispozitie un plic timbrat si cu adresa completa.

Copia pentru vizionarea preliminara se trimite la:
Ricarda Vidal
Betting on Shorts
Institute of Germanic & Romance Studies
School of Advanced Study
Stewart House, 32 Russell Square, London WC1B 5DN

Mai multe informatii la :
Tel.: 0044 (0)794045 8535
Email: [email protected]
Site: www.bettingonshorts.com