De Citit : Știri

Antonio Banderas revine in forta cu Hoti de onoare

| 07 aprilie

Desemnat de catre celebra revista Empire ca fiind unul dintre cei mai sexy 50 de actori din istoria cinematografiei, Antonio Banderas revine in forta, exersandu-si farmecul in filmul Hoti de onoare/ Thick as thieves.

Posesor al unei stele pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood, Antonio Banderas face de aceasta data echipa cu Morgan Freeman si Marcel Iures in Hoti de onoare, un action-thriller spectaculos despre increderea care poate fi acordata unui…hot.

Actiunea filmului il are in prim plan pe Jack Monahan (Antonio Banderas), un hot amator a carui viata nu este deloc usoara. Soarta sa se va schimba insa odata cu intalnirea cu Ripley (Morgan Freeman), un coleg de bransa cu un background profesional mult mai bogat decat al sau.

Cum Ripley trebuie sa returneze o datorie foarte mare unor mafioti rusi, el decide sa puna la cale o lovitura de o anvergura deosebita: subtilizarea unor valoroase oua Faberge depozitate in seiful unei mari fabrici rusesti de bijuterii. Pentru acest lucru, el il antreneaza pe Monahan, cu intentia de a-l coordona din umbra.

De la debutul sau spectaculos in Mambo Kings, pana la legendarele roluri din Interviu cu un vampir, Philadelphia, Masca lui Zorro si Original Sin, Antonio Banderas s-a consacrat ca fiind unul dintre actorii de top de la Hollywood.

De vineri, 10 aprilie, Banderas va putea fi urmarit alaturi de Morgan Freeman si Marcel Iures in filmul Hoti de onoare, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Cinema City din Cluj si Iasi, precum si la cinema Odeon din Cluj.

Sursa: MediaPro