De Citit : Știri

A II-a editie a Concursului de debut literar UniCredit isi premiaza castigatorii!

| 23 iunie

Cea de-a doua editie a Concursului de debut literar organizat de Asociatia Catalist in parteneriat cu UniCredit Tiriac Bank a ajuns la final. Au fost 125 de participanti – de 2 ori mai multi decat la prima editie. Juriul format din Mircea Vasilescu, Liviu Papadima si Paul Cernat a deliberat si a ales trei castigatori pentru cele trei sectiuni – poezie, proza scurta si roman.
Numele castigatorilor vor fi postate pe site-ul

www.bibliofagia.ro. Premiantii celor 3 sectiuni ale concursului vor fi anuntati in cadrul festivitatii care va avea loc maine, 24 iunie 2009 la orele 18.00 la Libraria Carturesti din Str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15.
La festivitate vor participa doi dintre membrii juriului, criticul literar Paul Cernat si Mircea Vasilescu, conferentiar dr. la Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti si redactor-sef al revistei Dilema veche, alaturi de doamna Denisa Comanescu, director general al editurii Humanitas Fiction, parte a grupului editorial Humanitas ce va publica volumele premiate.

Cele trei carti castigatoare vor fi lansate in cadrul Targului International GAUDEAMUS – Carte de Invatatura, editia a XVI-a, in noiembrie 2009!