De Citit : Știri

7.000 de bilete vandute in prima zi pentru AC/DC

| 18 decembrie

Concertul bucurestean al legendelor rock’n’roll va fi in luna mai a anului viitor.

Biletele pentru concertul de anul viitor al rockerilor australieni au fost puse in vanzare miercuri, 16 decembrie. Potrivit eventim.ro, in prima zi s-au vandut peste 7000 de bilete. Concertul AC/DC este programat pentru 16 mai 2010 si va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti. Showul este organizat de Marcel Avram si D&D East Entertainement.

„Ne asteptam ca in cateva zile sa se epuizeze biletele la categoria Golden Circle, aceastea fiind in numar limitat. De asemenea, credem ca biletele la pret promotional se vor epuiza si ele foarte repede”, declara directorul executiv Eventim.ro, Valentin Vasiloiu.

Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro, formata din peste 400 de puncte de vanzare (magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti, librariile Humanitas etc.) si de site-ul www.eventim.ro. Categoriile de bilete sunt: 127,2 lei – Normal Circle (primele 20.000, apoi pretul creste la 148,4 lei), 265 lei – Golden Circle (in fata scenei) si 477 lei – VIP.