De Citit : Reviews

Turning Point Fall Of Liberty Review

| 10 septembrie

Turning Point Fall Of Liberty este un joc cu o poveste destul de simpla: esti un muncitor pe nume Dan Carson care lucreaza pe un santier din New York. Intriga o constituie accidentarea lui Winston Churchill, unul dintre personajele cheie ale celui de-al Doilea Razboi Mondial, care nu a supravietuit unui accident auto suferit in timpul vizitei sale la New York. Drept urmare, Marea Britanie a cazut usor prada armatelor naziste dupa inceperea razboiului, iar in anul 1948 deja toata Europa era la picioarele lui Adolf Hitler. Cum altfel nu se putea, nazistii si-au indreptat atentia si spre Statele Unite, in 1953 fiind declansata invazia care in mod normal nu ar fi trebuit sa aiba loc niciodata.

Din moment ce cerul este invadat de Zeppeline, tancuri si parasutisti, Carson se chinuie sa ajunga la un adapost de unde este preluat de catre un sergent iar aventura lui anti-nazista incepe.

Misiunile se desfasoara in New York, in Washington DC cat si in Londra, trecerea de la una la alta fiind brusca si fara nicio poveste concreta.

Armele din joc sunt americane dar si nemtesti: shotgun, automate, snipere, pistoale. Acestea sunt bine calibrate cu exceptia sniper-ului care, atunci cand tragi intr-un nazist, chiar si in picior, il omoara instant..

Vorbind despre grafica, aceasta iti lasa un gust destul de amar datorita faputlui ca texturile sunt generice iar umbrele slab realizate si foarte putine obiecte distructibile. NU exista anti-aliasing. Animatiile sunt destul de slabe,soldatii impuscati se comporta ciudat cand sunt loviti de gloante. Cand camera este 3rd person animatiile sunt mult mai reusite.

Partea Sonora a jocului este destul de slaba, voice-acting-ul fiind bun in timpul cutscenelor care sunt putine la numar, dar bine realizate. Efectele sonore sunt putine si neinteresate iar vocea lui Carson fiind aproape absenta.

Partea de multiplayer a jocului cuprinde doua tipuri de joc (Deathmatch si Team Deathmatch) care se pot juca pe doar 5 harti.

In concluzie, Turning Point Fall Of Liberty este un joc cu o idee foarte buna dar slab realizat si optimizat cu un control greoi si o campanie foarte scurta.

INSCRIS IN CONCURSUL 2 GAMES 4 FUN, ETAPA A II-A!