De Citit : Reviews

Playboy de L.A. / Spread – ghid de sfaturi pentru o viata simpla in Los Angeles

| 19 august

Un film simplu, o comedie sexy, perfecta pentru o seara relaxaranta. Un kit complet de sfaturi si metode de a trai pe picior mare, ca un trantor, in Orasul Ingerilor, fara slujba, fara locuinta, fara bani si fara niciun plan pentru viitor, insa alaturi de cele mai apetisante femei, cu cele mai lungi picioare si cu cei mai fermi sani. Iar cel care vinde acest ghid de viata usoara si lipsit de moralitate este Ashton Kutcher, secondat de Margarita Levieva – corespondentul sau feminin in principii de viata parazita. O viata ca in videoclipurile celor de la Van Halen!
A, sa nu uit, multa piele dezgolita in acest film si multe orgasme…
Prin urmare, de ce ai nevoie? In primul rand, trebuie sa fii un mic cuceritor inca din copilarie, atragator, predestinat sa cuceresti inimile femeilor. Asa cum e Nikki (Ashton Kutcher), care la prima experienta sexuala a fost prins in patul conjugal de catre sotul tipei care-l initiase… Daca ne-am inteles in ceea ce priveste materialul, acum nu mai ramane decat sa stii cum sa castigi increderea femeilor si, cel mai important – cum sa le cuceresti pe cele de succes, cu multi bani.
Ai nevoie de un club pe care sa il frecventezi si de un ochi format: nu te intereseaza sa ajungi acasa la fata cu cea mai intinsa piele din incapere, ci la cea care are casa cea mai mare si cele mai multe carduri de credit. Si foarte important: exista doar o singura replica de agatat, restul sunt doar "gunoaie". Incepe cu “Buna, cum te numesti?” si restul vine de la sine!
Odata ajuns acasa, nu se poate fara sa pui pe tava un orgasm, insa fara sa dai totul de la inceput. Trebuie sa lasi loc pentru ca relatia sa se dezvolte. Apoi, nu mai ai nevoie decat de 26 de puncte pentru a castiga increderea unei femei, cum e, de exemplu, Samantha (Anne Heche), o avocata de succes cu o casa splendida in Hollywood Hills: 2 puncte pentru vinul ales, 2 puncte pentru pregatirea cinei – de preferat sa fie nereusita ca sa se vada ca esti dispus sa te faci de ras si ca ti-ai dat interesul si… 3 puncte, desigur, pentru un orgasm. Treptat, dupa ce ai strans cele 26 de puncte, totul este in regula, poti sa te intorci la meciul tau de fotbal si la berea din frigider.
Acesta este planul pus in aplicare de Nikki, care este prezentat in detaliu. Cu toate acestea, el isi pierde capul dupa o chelnerita pe nume Heather (Margarita Levieva), care la randul ei este in cautarea victimelor cu multi bani. Fiind replica lui perfecta, corespondentul lui feminin, se vede pus in situatia de a alege intre luxul de a se indragosti sau luxul pe care i-l ofera alta femeie, in schimbul libertatii si a prestatiei din dormitor.
Ashton Kutcher, un specialist in domeniul comediilor, si-a facut debutul ca producator cu aceasta comedie neagra, care a rulat in premiera la Festivalul International de Film de la Sundance. Ii tine piept cu brio atat Anne Heche, nominalizata de mai multe ori la premiile Emmy si Tony, si Margarita Levieva, o actrita de 24 de ani venita de pe meleagurile Rusiei.
Partener al lui Kutcher si coproducator al acestui film este Jason Goldberg, cel alaturi de care a facut ca emisiunea Punk’d sa fie una dintre cele mai cunoscute si vizionate de pe MTV. Acesta este si co-fondatorul companiei Katalyst Films, care s-a facut remarcata in special prin filmul The Butterfly Effect, lansat in 2004.
Prin urmare, daca ai nevoie de o seara de detensionare, fara sa te concentrezi prea mult la subiectul filmului, sa razi impreuna cu prietenii sau cu iubita, Spread / Playboy de L.A. este numai bun!
Vezi trailerul filmului AICI!
Vezi mai multe FOTO AICI!