De Citit : Reviews

Lovely complex

| 09 iulie

Risa Koizumi este inalta, poate prea inalta pentru o fata de varsta ei. Ootani Atsushi este un baiat scund, poate prea scund pentru un baiat de varsta lui. Impreuna formeaza un duo comic – toate lumea le spune "All Hanshin-Kyoshin " si-i tachineaza din cauza nepotrivirii lor. Tocmai acest complex sta, insa, la baza prieteniei lor.

Personaje:
Risa Koisumi e o adolescenta de 1,72m care nu si-a gasit iubit din cauza inatlimii.. Mereu este respinsa de catre baieti si asta o intristeaza. Cand se indragosteste pana peste cap de Suzuki si nu stie cum sa faca sa-i atraga atentia, ii cere ajutorul lui Ootani, colegul ei de clasa.

Ootani Atsushi un baiat mic de statura (1,56m) foarte popular printre fete si destul de bun la baschet. E amorezat de Chiharu, prietena lui Risa. Prin urmare ii cere ajutorul acesteia pentru a-i "face lipeala" cu Chicaru, iar in schimb el ii promite ca o va ajuta sa fie impreuna cu Suzuki.
Impresii
Anime-ul acesta reuseste sa redea mai toata gama de emotii ale personajelor.
Fiindca face parte din categoria anime-urilor tip Honey and Clover are parte de o grafica destul de buna.
Povestea este delicioasa, iar personajele sunt foarte amuzante. Merita sa urmariti acest anime (chiar daca e mai « telenovelistic ») pentru intorsaturile de situatii si scenele comice savuroase. Pana la urma e vorba de niste tineri care trec peste prejudecati si complexe si incearca sa-si gaseasca fericirea. Nu asta ar trebui sa facem cu totii?

Gen: shojo, comedy, romance, slice-of-life
Numar de episoade: 24
Rating: PG-13 – Teens 13 or older
opening 1

opening 2

Trailer: aici

Direct link : aici.