De Citit : Reviews

D.N. Angel

| 07 mai

Daisuke Niwa este un adolescent obisnuit sau cel putin asa crede. Pana cand, la implinirea varstei de 14 ani, afla ca familia lui detine niste gene mai speciale care il vor face sa se metamorfozeze in hotul-fantoma Dark…

Rezumat:
Cand implineste 14 ani, Daisuke Niwa crede ca este momentul potrivit sa-si marturiseasca iubirea fata de o colega de scoala, dar cand lucrurile nu merg asa cum si-ar fi dorit, descopera ca ori de cate ori o vede sau se gandeste la ea se transforma in Dark, hotul-fantoma. Totul din cauza unei mutatii genetice. Pentru aceasta transformare Daisuke a fost pregatit si antrenat inca de mic de catre mama si bunicul lui.

Intriga:
Respins de colega lui, Risu Harada, de care era indragostit, Daisuke se transforma in faimosul hot-fantoma Dark, tocmai cu ocazia zilei lui de nastere. Acest personaj isi facea aparitia odata la cativa zeci de ani si fura obiecte mistice de arta. Insa devenit Dark, Deisuke nu este doar un simplu hot de artefacte, ci un inger cu aripi negre, care lupta sa aduca linistea inapoi pe pamant si pentru aceasta nobila cauza are de infruntat numeroase obstacole.
Eternul sau adversar este Krad, ingerul cu aripi albe. Lupta intre cei doi ingeri continua de-a lungul secolelor…

Muzica & Grafica:
DN Angel are mai multe soundtrack-uri care se potrivesc perfect, atat cu povestea, cat si cu grafica anime-ului. OP-ul "Byakuya ~ True Light" by Miyamoto Shunichi si "True Light" by Vic Mignogna sunt folosite de-a lungul animeului si se potrivesc perfect cu stilul personajelor, de asemenea si ED #1: "Yasashii gogo" by Minawo (eps 1-12), #2: "Hajimari no hi" by Minawo (eps 13-23,25), #3: "Caged Bird" by Shunichi Miyamoto (ep 24), #4: "Michishirube" by Shunichi Miyamoto (ep 26). Seria animata si viu colorata e realizata in studioul Xebec.

Diverse :
Aceasta serie este distractiva si relaxanta, dar abia dupa cateva episoade pana incepe adevarata actiune. Seria alterneaza scenele comice si cele emotionante, care te vor face sa cauti pachetul cu servetele ca sa-ti fie la indemana daca treci repede la urmatorul episod. Asadar, este un anime distractiv, care il poti revedea oricand cu placere si care nu te va plictisi.

Genres: action, comedy, fantasy, romance, supernatural
Themes: Bishounen, thief
Age rating: Teenagers (May contain bloody violence, bad language, nudity)
Number of Episodes: 26
Running time: 23 minutes

Go Watch it Now! click aici.
articol publicat pe bleach.animezup.com.