De Citit : Reviews

CALL OF DUTY WORLD WAR

| 18 iulie

Seria Call of Duty este una foarte reusita, atat "din punct de vedere virtual cat si real". Din punct de vedere virtual pentru ca incearca sa te faca sa simti ca tu esti persoana care participa la toate intamplarile din joc, iar din punct de vedere real pentru ca faptele din aceste jocuri, concid cu ce s-a intamplat in trecut.
Pot spune ca are o grafica surprinzator de minunata.
Call of Duty – World at War surprinde cel de-al doilea razboi mondial. In inceputul jocului este vorba de o lupta cu chinezi, unde inveti sa te adaptezi la joc. Mie personal nu mi-a placut ce au reusit sa faca realizatorii cu o arma precum grenada, de exemplu:, adica: daca iti arunca cineva in fata o grenada sa poti sa o iei si sa o arunci altundeva – pentru mine grenada explodeaza imediat ce atinge pamantul. Un alt lucru care iarasi nu mi-a placut a fost acela ca atat timp cat am jucat nu am vazut deloc viata ramasa [hei…e un joc nu realitate sau cel putin in realitate stii cum te simti dar in joc de unde sa stii ca mai primesti un glont si mori??]. Mi-a placut foarte mult aruncatorul de flacari. Pot sa spun ca a fost o idee foarte buna.
Cam atat am de spus despre acest joc si ca o ultima parere pot zice ca au reusit cei de la Activision sa faca lucruri destul de bune.