De Citit : Reviews

Bine ati venit in Ouran High School Host Club!

| 08 iulie

Salonul de muzica a liceului Ouran e locul de intalnire al membrilor Host Club din care fac parte cei mai instariti si populari baieti. Si e bine ca nimeni sa nu-i deranjeze. Pentru ca intr-un moment de neatentie sparge un vas in valoare de 8 milioane de yeni din studioul in care se refugiase sa studieze, Haruhi Fujioka trebuie sa se alature acestui club si sa-si plateasca astfel datoria. Nimeni insa nu banuieste cate eforturi trebuie sa faca pentru asta…

Personaje
Principalul personaj din acest anime se numeste Haruhi Fujioka si o tanara care provine dintr-o familie modesta. Obtine prin propriile forte o bursa la liceul de elita Ouran pentru a-si continua studiile. Doreste sa devina un mare avocat asemenea mamei, care nu-i mai este de multa alaturi. Adolescenta locuieste impreuna cu tatal ei si nu-si doreste decat sa ajunga sa-l poata ajuta mai mult dupa ce-si termina studiile.

Suoh Tamaki este fondatorul si presedintele Host Club.
Provine dintr-o familie bogata, insa nu asta i-a atras porecla THE KING, ci manierele alese. Membrii clubul i se mai adreseaza cu apelativul Taticul. Suoh canta foarte bine la pian. Haruhi il considera o persoana narcisista si aeriana, insa apreciaza faptul ca are un puternic simt al datoriei. Suoh reuseste de fiecare data sa fie alaturi de Haruhi.

Kyoya Ootori, co-fondatorul Host Club (alaturi de Suoh) este o fire calculata si rezervata. Provine dintr-o familie instarita si are doi frati mai mari. El va trebui sa munceasca extraordinar de mult pentru a ajunge sa se poata ocupa de afacerile pe care le are familia sa. Kyoya este cel care tine evidenta cheltuielilor Host Club, fiind o adevarata « eminenta cenusie ».

Haninozuka Mitsukini este un tip mic de statura si foarte dragalas, caruia i se mai spune si Honey pentru ca se da in vant dupa prajituri. E adorat de fete, mai ales de cele mai copilaroase care se topesc numai cand il vad ca apare cu un iepuras roz in brate (cadou de la bunica sa)…

Morinozuka Takashi este nedespartit de Honey-senpai. E un adolescent foarte inalt si tacut, lucru care le innebuneasca pe fete. Face parte din clubul Kendo si provine, ca si Honey, dintr-o familie influenta in lumea artelor martiale.

Hikaru si Kaoru Hitachiin sunt strengarii serialului. Pun la cale tot felul de farse si nu se plictisesc niciodata sa-i tachineze pe cei din jur. Singura persoana care ii deosebeste unul de altul este Haruhi.

Impresii
Cum sa nu placa un asemenea anime in care o fata aprinde inimile atator baieti frumosi? Mai ales cand e vorba de o adolescenta independenta si curajoasa.
Grafica aduce aminte de anii `60 si asta ajuta la constructia si reusita scenelor comice.

Gen: shojo, parodie, comedie
Numar de episoade : 26
Rating :Teens 13 or older

Trailer: aici

Direct link: aici.