De Citit : Reviews

Angel’s Feather

| 15 mai

Gemeni pierduti, ingeri regasiti si un pic de romanta yaoi – cam astea par sa fi fost ingredientele ideale pentru reteta acestui anime!

In Regatul Winfield, afla intr-o lume paralela, toti membrii de sex masculin ai Familiei Regale sunt inzestrati inca de la nastere cu o pereche de aripi albe. In urma cu 20 de ani Familia Regala fusese atacata si masacrata de cei cu aripi negre, care pun stapanire pe Regat.
In prezent, in lumea noastra, la Academia Yuusei isi fac aparitia din ce in ce mai multi oameni cu aripi albe si negre si astfel lupta incepe din nou!

Sinopsis:
Un nou student pe nume Hamura Shou se transfera in Academia Yuusei, in speranta de a-si gasi fratele geaman pierdut. Aici, Shou il cunoaste pe Kai, despre care incepe sa creada ca este fratele lui geaman pierdut si incearca sa-si confirme banuielile.
Alaturi de un grup de prieteni de la Academie, Shou e prins intr-o lupta cu niste creaturi bizare, iar in timpul bataliei o pereche de aripi albe apar pe spatele lui Shou si astfel secretul Familiei Regale iese la iveala…

Personaje:
Hamura Shou este primul dintre gemenii familiei (nascut cu putin timp inaintea fratelui sau) si cel mai prietenos.
Adoptat la o varsta frageda (cand a fost asfel despartit de fratele lui geaman), redevine orfan in urma unui tragic accident de circulatie.
Desi a trecut prin mult mai multe intamplari nefericite, Shou este mult mai deschis, mai bland si mai sociabil decat fratele sau geaman.
La scurt timp dupa ce intra la Academia Yuusei se imprieteneste foarte repede cu ceilalti studenti.

Misonou Kai, fratele mai mic, este genul tacut, care se concentreaza pe fiecare lucru pe care il are de facut si nu simte nevoia de prieteni, singura persoana pe care o suporta fiind Uesugi Nagi. Kai refuza cu incapatanare sa creada ca Shou, pe care-l cunoaste la Academie, ii este frate.

Muzica & Grafica:
Muzica este surprinzator de buna, OP fiind "Rock Star" a lui Tetsuya Kakihara, o melodie, rock, in timp ce ED este "Last Song" a lui Ishikawa Hideo.
Grafica este una reusita, personajele fiind desenate foarte minutios.
Animatia e potrivita genului shounen-ai, unele personaje avand un look androgin, iar altele inscriidu-se in tiparele masculine.

In loc de concluzii:
Desi este vorba de un shounen-ai sau mai bine zis un yaoi (adica… not my type) chiar as fi vrut sa vad o continuare. Scenele yaoi sunt rare si abia schitate in cateva replici. Scenele de lupta sunt destul de interesante si uneori chiar sangeroase.
Recomand fanilor romantici si/sau shounen-ai sa-si rapeasca o ora libera din programul lor zilnic pentru a viziona acest anime. Singurul lucru care mi-a displacut la acest anime a fost sfarsitul. O sa va dati seama despre ce vorbesc daca il veti viziona…

Genre: shounen-ai, fantasy, action
Rating: Teen (hints of yaoi)
Number of Episodes: 2 (OVA)

Go Watch it Now! Angel’s Feather.

articol publicat pe bleach.animezup.com.