De Citit : Recomandări

Zvon Pub & Grill – chill out si prieteni vechi

| 20 iulie

Zvon Pub are deja o traditie de 7 ani de cand a fost deschis pe bulevardul Decebal, in plin leagan de fite al Bucurestiului. Ceea ce diferentiaza Zvon Pub de restul de cafenele din aceasta zona este atmosfera vesela pe care o regasim inauntru la aproape orice ora din zi. Zvon este un local relaxant, cu o atmosfera hipnotica de lounge, in care vom avea ocazia mai mereu sa ne simtim in elementul nostru alaturi de gasca de prieteni. Chiar daca localul nu exceleaza la capitolul meniu, preturi sau servire, atmosfera este reusita si cadrul creat este unul in care vei reusi numaidecat sa te deconectezi. Chill out!
Care-i atmosfera in Zvon Pub & Grill si cum sta la capitolul design interior?
In ton cu restul cafenelelor si localurilor din zona bulevardului Decebal, Zvon Pub este un loc chic, elegant cu tente de high-tech puternice. Cafeneaua are 2 niveluri, parter si un etaj, fiecare dintre cele 2 fiind potrivit unui alt tip de stare sau ocazie de iesire. Daca la etaj atmosfera este mai intima, predominand fotoliile, masutele de lemn si tapetul cu elemente decorative din secolul trecut intr-un ton chic, parterul este zona de lounge foarte potrivita pentru iesiri cu prietenii.
La parter puteti gasi mese mai mari, fotolii completate de canapele si taburete, lumini difuze si neoane fosforescente colorate in rosu si albastru; muzica chill-out, plasme pe pereti pentru a putea viziona eventualele meciuri de fotbal si din cand in cand muzica house, in functie de seara.
Va recomand daca veniti aici in cuplu sau cu 1-2 prieteni intimi sa stati la etaj. Tot pentru etaj ati putea opta in cazul unor eventuale discutii de afaceri. Va anunt insa ca, desi este un local intim, nu este un loc bun pentru o intalnire romantica – distantele intre mese sunt mici si distanta intre fotolii este mare, asa incat sunt sanse sa aveti cam un metru intre voi.
La parter este super ok sa organizati zile de nastere sau iesiri cu mai mult de 10 prieteni si e un spatiu recomandat pentru vizionat meciuri de fotbal.
Ce mancam si bem bun in Zvon Pub & Grill?
Meniul este variat in materie de salate, cocktailuri si frappeuri sau cappuccino-uri – ca pentru noi fetele. Am baut aici un Cappuccino Fragola delicios – cu topping si jeleu de fructe de padure. Frappe-ul este si el reusit si imi aduc aminte sa il testez periodic. Controlul calitatii, nu de alta.
In materie de bere, Zvon este in primul rand un bar destinat celor care vin aici cu gasca de prieteni sau cu ocazia vizionarii unui meci. Prin urmare, nu aveti de ce va mira ca oferta este diversa. Cheers! Acelasi lucru se poate spune si despre restul de bauturi alcoolice bine reprezentate in meniu.
Cum suntem serviti in Zvon Pub & Grill?
Servirea este un punct slabut al localului. Nu pot spune chiar ca va veti face nervi sau veti ajunge sa alergati dupa chelner sa va aduca nota, dar este cert ca toti cei care servesc sunt putini in comparatie cu numarul mare de clienti. In plus, nu pot spune ca sunt chiar dintre cei mai prietenosi angajati ai unui local.
Cash or credit? Cum sunt preturile in Zvon Pub & Grill?
Tineti minte ca va povesteam ca zona Decebal – Alba Iulia este un soi de al doilea Dorobanti al Bucurestiului. Pe scurt, un mic leagan al fitelor. Deci nu aveti de ce va mira daca in Zvon Pub preturile vi se vor parea usor piperate, ca sa nu spun maricele. O bere 10 lei si mai mult, un frappe in jur de 15 lei, salatele merg pe la 20 lei. Asta doar ca sa aveti asteptarile setate.
Unde gasim Zvon Pub?
Daca va nimeriti in zonaDecebal si vreti sa petreceti putin timp intr-un local dragut, Zvon Pub & Grill poate fi gasit la adresa BD. Decebal nr. 9. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0788 869 866. Nu va faceti probleme cu parcarea intrucat, in principiu, exista un numar de locuri in fata cafenelei.
Se accepta plata cu card, daca sunteti interesati.
CoolRank: 8/10
– design si atmosfera: 8.5/10
– meniu: 8/10
– servire: 8/10
– preturi: 7.5/10
Articol publicat pe Raluk.ro.