De Citit : Recomandări

Unde dormi cu 10 de euro pe noapte?

| 07 ianuarie

Cele mai ieftine destinaţii turistice rămân, şi în cazul înnoptărilor, cele externe, din proximitatea României: Cehia, Ungaria, Grecia şi Turcia. MONEY.ro a realizat un top al celor mai ieftine înnoptări
din Europa, operate de agenţiile de turism din plan local, funcţie de tariful practicat de acestea. În cele mai multe cazuri, tariful acoperă cazare la un hotel din categoria economy (2 sau 3 stele), în cameră dublă şi mic dejun.

Cu 13 euro poţi înnopta la Praga. Tariful include cazare într-un hotel de trei stele, în cameră dublă, oferta turistică fiind operată prin agenţia de turism Carpe Diem Travel.

O înnoptare la un hotel de trei stele din insula grecească Thassos se ridică la 25 de euro. Tariful include cazare într-o cameră dublă, dintr-un hotel de trei stele, şi mic dejun. Sejurul este operat prin agenţia de turism Paralela45. Oferta este valabilă pentru intervalul afişat aici. Cu acelaşi tarif, poţi merge la Budapesta sau Istanbul, prin agenţia de turism Eximtur. Oferta pentru Budapesta acoperă cazare într-un hotel de trei stele în cameră dublă şi mic dejun, în timp ce acelaşi tarif practicat de agenţia Eximtur pentru Istanbul include cazare în cameră dublă, într-un hotel de patru stele şi mic dejun.

Cu 27 de euro poţi înnopta la Vilnius (Lituania). Tariful acoperă cazare într-un hotel de două stele, în cameră dublă. Oferta turistică este operată prin Carpe Diem Travel.

CITESTE MAI DEPARTE PE MONEY.RO.