De Citit : Recomandări

Turism exotic si ieftin: topul celor mai sarace destinatii europene

| 19 ianuarie

MONEY.ro îţi recomandă cinci destinaţii externe, exotice pentru că sunt printre cele mai sărace din Europa, unele periculoase, altele doar pitoreşti, încremenite în timp şi foarte triste. După ce te vei întoarce de acolo, îţi vei reconsidera atitudinea faţă de România, vei fi, poate, mai îngăduitor, şi mai în siguranţă. Citeşte topul celor mai ieftine destinaţii “exotice” din Europa.
Topul celor mai ieftine destinaţii externe foarte sărace

Un sejur în oraşul Poprad din Slovacia ajunge la 130 de euro. Tariful include cinci nopţi cazare cu mic dejun şi este valabil pentru intervalul 9 ianuarie-30 aprilie. Oferta este operată prin agenţia Aristocrat Travel.
Ceva familiar: clădirile de blocuri comuniste.
Ceva avantajos: F&B (mâncare şi băutură) foarte ieftine.
Ceva de văzut: ruinele castelului Spiš (Spissky Hrad)-cel mai mare castel medieval din Europa Centrală. Construcţia datează din sec. XII şi se întinde pe o suprafaţă de 41 de mii de metri pătraţi.

O înnoptare la Belgrad ajunge la 27 de euro. Tariful acoperă cazarea în cameră dublă, într-un hotel de trei stele. Oferta turistică este operată prin agenţia Carpe Diem Travel.
Ceva familiar: suburbii periculoase; Zemun-una dintre suburbiile Belgradului e renumită pentru acţiunile infracţionale ale clanului cu aceleaşi nume (droguri şi crime). Dar şi mulţi maidanezi pe străzi.
Ceva de temut: camere de hotel “în renovare”, urât mirositoare, cu apă curentă de un galben dubios.
Ceva de văzut: Catedrala Sf.Sava-una dintre cele mai mari biserici ortodoxe din lume şi strada Knez Mihailova, castelul Kalemegdan (de unde poţi privi panoramic tot oraşul).

Următorul nivel de adrenalină-Bosnia

O înnoptare în Sarajevo ajunge la 36 de euro. Tariful acoperă doar cazare în cameră dublă, într-un hotel de trei stele din Sarajevo. Oferta turistică este operată prin agenţia de turism Kiss Travel.
CITESTE MAI DEPARTE PE MONEY.RO.