De Citit : Recomandări

Revelion de peste 600 de euro, intr-un copac din Predeal

| 14 decembrie

Aceasta este oferta vânată de turiştii care vor intimitate în noaptea dintre ani, dar într-un decor deosebit şi romantic. Este vorba despre o căbănuţă construită între crengile unui fag bătrân într-o pădure din Predeal, pe Valea Pietrişului. Aventura nu este deloc ieftină, dar lista rezervărilor este foarte lungă.
Intrarea în casă se face pe o punte din lemn, dinspre coasta muntelui. Partea din faţă se află la o înălţime de peste zece metri, iar terasa este mărginită de balustrade din mesteacăn necojit. Între crengile copacului a fost amenajată şi o mică terasă, de unde turiştii pot servi micul dejun şi îşi pot savura cafeaua admirând crestele munţilor Bucegi.

Căbănuţa este de fapt o mică garsonieră, însă are toate dotările necesare: apă caldă, căldură, curent electric şi toaletă.

În interior spaţiul nu este foarte mare, asta şi pentru că trunchiul copacului iese din podea, exact în mijlocul camerei, însă cei 40 de metri pătraţi oferă tot confortul de care e nevoie pentru o vacanţă romantică. Pentru o atmosferă ca la carte, colţurile camerei sunt decorate cu lumânări parfumate şi felinare discrete.

CITESTE MAI DEPARTE PE REALITATEA.NET.