De Citit : Recomandări

Monte Carlo, destinatie vanata de miliardarii mioritici

| 25 august

Andreea Marin face topless la Monte Carlo. Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac s-au casatorit in secret la Monte Carlo. Mihaela Radulescu si fostul ei sot – Elan Schwartzenberg fac acte de caritate la Monte Carlo. Europarlamentarul Gigi Becali cheltuieste zeci de mii de euro in cazinourile din Monte Carlo. Puiu Popoviciu isi petrece vacantele tot acolo.
Jurnalistii de la Evenimentul Zilei au pus si ei piciorul in imperiul romanesc din principatul Monaco.

Fitele de Dorobanti s-au cam demodat. Acum, daca vrei intr-adevar sa faci parte din "lumea buna", trebuie sa ai ceva mai mult decat o masina "tare" si mult timp liber pentru a sta la "filaj" pe terasele bucurestene.

Cam aceasta este mai nou ambianta de Monte Carlo. De cand romani ca Dumitru Nicolae – sef al grupului Niro, sta mai mult pe acolo. De pe yachtul sau pe care flutura solemn steagul Romaniei, rasuna la fel de solemn manelele.

Pe Avenue Princess Grace, cel mai scump bulevard al Principatului, se vorbeste mai nou romaneste. Puiu si Radu sunt vecini de bloc. Un bloc unde cel mai ieftin apartament costa 10 milioane de euro. Vorbim evident despre Puiu Popoviciu-controversat om de afaceri si Radu Dimofte-verisorul Irinei Scrotter.

In Turnul de fildes de pe acelasi bulevard s-au invecinat Carmen Adamescu, sotia omului de afaceri care detine printre altele si centrul comercial Unirea din capitala, si un cumnat al omului de afaceri Ion Tiriac. Un apartament aici costa in jur de sapte milioane de euro.

CITESTE MAI DEPARTE pe Realitatea.net.