De Citit : Recomandări

Formatia saptamanii: TANKARD

| 14 decembrie

Berea germana cu traditie
Acum aproape trei decenii isi facea aparitia pe scena rock germana un grup ce avea sa scrie istorie in cele din urma – TANKARD. Inca de la albumul de debut, Zombie Attack, scos in 1986, simplitatea executiilor tehnice si versurile haioase, au captat repede atentia publicului amator de sonoritati thrash metal si.. usor, usor, grupul a ajuns un nume apreciat alaturi de Kreator, Sodom si Destruction.

Ei bine, va spuneam ca versurile nemtiilor au fost in buna masura cu o tenta ironica, dar haioasa si, multe dintre temele lor, aveau ca subiect principal berea.
De asta au fost numiti de mass-media si King Of Beers, dar, totusi, nu trebuie sa minimalizam muzica, care mai mereu a transmis o stare de buna dispozitie.
De-a lungul anilor multe trupe de gen s-au predat, insa Tankard a continuat sa tina publicul aproape si sa mentina in viata un gen care nu mai avea stralucirea din anii 80. Cu toate acestea, nemtii au facut fata si ultimul lor album sta marturie.

Se numeste Volume 14, va aparea pe 17 decembrie 2010 si este o mare surpriza pentru foarte multi. Spiritul thrash este nealterat ba mai mult, este mai bine realizat si ansamblat in comparatie cu ceea ce Tankard a realizat in ultimii ani. Volume 14 este una dintre cele mai bune productii de gen pe 2010 si se alatura cu succes altor albume notabile din domeniu, normal, scoase anul acesta, si ma refer la cele semnate Sodom, Suicidal Angels sau Overkill.
Tankard este din nou in forma, are din nou idei si dovedeste inca odata ca merita respectul rockerilor.
Cele 10 noi compozitii sunt de audiat oricand, beneficiaza de o productie excelenta si au un sound impecabil si, daca ii puteti vedea si live, nu ratati ocazia.
Componenta Tankard: Frank Thorwart (bass), Andreas ”Gerre” Geremia (voc), Andy Guthjahr (chit), Olaf Zissel (bat).
Citeste si:
– Formatia saptamanii: SEVENTH VOID;
– Formatia saptamanii: SUICIDAL ANGELS;
– Formatia saptamanii: HEAVEN & HELL.
***
Click pentru cele mai recente stiri by Lenti Chiriac.