De Citit : Recomandări

BANG & OLUFSEN LANSEAZĂ BEOSOUND LEVEL, O BOXĂ PUTERNICĂ, CREATĂ PENTRU A FI MOBILĂ

| 08 februarie

Bang & Olufsen a lansat astăzi Beosound Level, o boxă portabilă wireless pentru acasă, ce produce un sunet impresionant, este de o măiestrie de neegalat și prezintă un design modular care îi crește longevitatea. Cu aspectul său subțire și mânerul încastrat, portabilitatea este esența lui Beosound Level. Indiferent dacă este poziționat la verticală în bucătărie, așezat pe o masă sau atârnat grațios pe perete, boxa își schimbă în mod inteligent setările pentru a oferi o experiență excepțională de ascultare a muzicii din orice poziție s-ar afla și din orice cameră.

„Beosound Level este boxa supremă pentru persoanele care doresc flexibilitatea și comoditatea unei boxe portabile, dar care nu doresc să renunțe la calitatea sunetului și a conectivității între mai multe camere ce crează cea mai bună experiență de ascultare a muzicii. Funcționează în mod ușor cu Spotify Connect, AirPlay 2 și Chromecast și, datorită designului modular al Beosound Level, ne-am asigurat și pentru viitor, acesta fiind capabil să poată reda calitatea sunetului pentru care suntem cunoscuți pentru mulți ani de acum înainte.”, spune Christoffer Poulsen, vicepreședintele și directorul departamentului de management de produs al Bang & Olufsen.

MATERIALE AUTENTICE CARE FAC TEHNOLOGIA MAI NATURALĂ
O expresie pură a designului atemporal al lui Torsten Valeur, creată la Fabrica 5 din Struer, Danemarca, Beosound Level ne arată expertiza de neegalat a Bang & Olufsen în fabricarea aluminiului chiar prin cadrul său din aluminiu sablat perlat. Folosind materiale care fac tehnologia mai naturală și care se potrivesc oricărui interior, carcasa boxei poate fi confecționată dintr-un furnir natural de stejar, ce a fost tratat pentru a evidenția granulația naturală și textura lemnului, amintind astfel de mobilierul scandinav de lux; sau din material textil Kvadrat de culoare gri închis fără cusături ce face ca Beosound Level să fie îmbietor la atingere și atrăgător din punct de vedere vizual din orice unghi.
Beosound Level poate fi mutat cu ușurință în jurul casei și chiar dus în grădină datorită tehnologiei sale fără fir și a standardului IP54 de rezitență la praf și stropi de apă. Interfața cu utilizatorul este integrată perfect în cadrul de aluminiu al boxei, iar butoanele pot fi activate prin atingerea ușoara, permițând astfel alegerea melodiilor sau a posturilor de radio preferate fără efort. La apropierea față de boxă, Beosound Level se va aprinde automat datorită senzorilor de proximitate ce ajustează luminozitatea boxei în funcție de momentul zilei (zi sau noapte). Atunci când interacțiunea cu boxa este încheiată, lumina acesteia se va stinge ușor, permițând designului minimalist să vină în centrul atenției.

O EXPERIENȚĂ ELEGANTĂ DE ÎNCĂRCARE
Când este timpul pentru a fi încărcat, Beosound Level beneficiază de opțiuni unice de încărcare, incluzând varianta de încărcare Easy Charge Solution reprezentată de o mufă magnetică din aluminiu care se atașează perfect pe partea din spate a boxei. Acest design inovator face încărcarea ușoară, elegantă și la fel de șic precum boxa în sine, astfel încât încărcătorul să poată fi lăsat pe orice suprafață cu mândrie. Bang & Olufsen au proiectat și un suport de perete opțional ce permite încărcarea difuzorul în timp ce acesta redă muzica și din care boxa poate fi mutată cu ușurință atunci când doriți ca muzica să vă fie alături.

SUNET SUPERIOR, CREAT PENTRU A FI MOBIL
Cu o putere de de 105 wați, Beosound Level oferă o claritate excelentă și un bas dinamic datorită configurației sale puternice cu cinci drivere, dintre care două woofere de 4”, un full range driver de 2”, două tweetere de 0,8” și amplificatoare cu distorsiune redusă ce permit adaptarea sunetului și oferă o capacitate de bas de 79dB și 96dB în intensitate medie.
Beosound Level dispune de funcții acustice avansate pe mai multe canale, inclusiv compensarea activă de ultimă generație a anomaliilor camerei având o capacitate de redare a muzicii la volum normal de aproximativ 16 ore. Acest lucru este posibil prin analiza inteligentă a comportamentului și reglarea continuă a consumului de energie boxei.
Arhitectura audio a Beosound Level a fost creată pentru a regla automat setările acustice de la 180 la 360 de grade în funcție de de poziționare, fiind astfel optimizată experiența auditivă.

LONGEVITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ PRIN INTERMEDIUL DESIGN-ULUI
Bang & Olufsen este renumit pentru produsele sale ce rămân de actualitate lungi perioade de timp, iar cu Beosound Level, compania introduce și noi soluții pentru combaterea demodării tehnologiei, îmbunătățirea eficienței resurselor și îmbunătățirea longevității. În plus față de aspectul său atemporal, Beosound Level a fost proiectat modular pentru întreținerea și repararea ușoară, clienții fiind capabili să efecteze operațiuni simple, precum înlocuirea bateriei, în timp ce personalului autorizat pentru reparații va avea access facil la părțile importante ale boxei.
Beosound Level vine cu noul modul de streaming de la Bang & Olufsen ce este ușor de schimbat și care va fi disponibil pe viitoarele boxe dedicate casei ale companiei. Modulul a fost încărcat cu suficientă putere de procesare și tehnologie de conectivitate pentru a primi noi actualizări dedicate performanței timp de mulți ani de acum înainte. Acesta poate fi accesat cu ușurință pentru schimburi și reconectare la placa principală ca soluție pentru reparații. În cazul în care conectivitatea și tehnologia de streaming de care dispune va devni învechită în timp, modulul va putea fi înlocuit cu cea mai recentă versiune. Aceasta înseamnă că boxa poate fi menținută la standardele actuale prin actualizarea permanentă ce va face posibilă livrarea unei experiențe audio extraordinare pe termen lung.
Bang & Olufsen va continua să producă carcasele frontale ușor de schimbat în variante din materiale și culori noi, astfel încât difuzorul să poată evolua în funcție de stilul și identitatea personală a clienților, oferind în același timp un element de lux oricărui interior. Profilului eficient al resurselor lui Beosound Level, i se adaugă un corp creat dintr-un material polimeric recirculat de înaltă performanță.