De Citit : Recomandări

Bang & Olufsen dezvăluie Beosound Explore

| 27 mai

Bang & Olufsen lansează astăzi Beosound Explore, o boxă dură și robustă creată pentru aventură, ce ajută atingerea celor mai înalte culmi alături de un sunet excelent. Creată pentru a fi ușoară, impermeabilă și cu un timp de redare excelent, Beosound Explore este boxa perfectă pentru exterior, ce se bucură de de sunetul specific Bang & Olufsen și designul scandinav, construit pentru a fi durabil.

„Am creat Beosound Explore pentru a fi cea mai dură boxă a noastră ce poate rezista elementelor exterioare. Boxa este rezistentă la praf și este impermeabilă, încastrată în material rezistent la zgârieturi din aluminiu anodizat de tip II. Cu un sunet de o calitate excepțională cuprins într-o carcasă de o dimensiune redusă, Beosound Explore este partenerul perfect pentru orice aventură”, spune Christoffer Polusen, vicepreședintele și directorul departamentului de management de produs al Bang & Olufsen.

Durabilitate premium

Beosound Explore este prima boxă de pe piață care este realizată din aluminiu anodizat de tip II, având astfel o rezistență îmbunătățită la zgârieturi, ceea ce face din această boxă să fie perfectă pentru activități în mediul exterior. Creat la Fabrica 5 a Bang & Olufsen din Struer, Danemarca, procesul de anodizare se realizează prin acumularea oxidului de aluminiu la suprafață.

Creată pentru exterior

Boxa dispune de o carabină din aluminiu, astfel încât poate fi atârnată cu ușurință de un rucsac în timpul drumețiilor lungi.Împreună cu o curea ce o face ușor de prins, Beosound Explore este extrem de versatilă, oferind performanțe excelente, indiferent unde este poziționată. Fie că este vorba de drumeții sau campare în mediul exterior, standardul IP67 pentru praf și rezistență la apă protejează boxa în situația în care aceasta se udă accidental.

Proiectată ținând cont de portabilitate, carcasa cilindrică a Beosound Explore oferă o aderență crescută și încape cu ușurință într-un rucsac, în așa fel încât focusul utilizatorului să rămână la traseul pe care îl are în fața sa. În ciuda carcasei sale durabile, boxa este una ușoară, cu o greutate de 631 de grame ce permite utilizatorilor să rămână agili în timpul deplasărilor. Cu până la 27 de ore de redare la volum normal, Beosound Explore oferă libertatea de a utiliza boxa toată ziua, fără a fi nevoie de o sursă de alimentare și este un companion de încredere în mijlocul naturii.

Design simplu și intuitiv

Amintind de pădurile, ghețarii și fiordurile care se întâlnesc în peisajele scandinave, Beosound Explore este disponibilă în nuanțele Black Anthracite, Green și Grey Mist pentru o estetică subtilă și naturală. Carcasa din aluminiu este specială la atingere și dispune de o interfață de utilizare simplă și intuitivă situată în partea de sus a produsului pentru o vizibilitate excelentă, fiind de asemenea, ușor de folosit atunci când utilizatorii poartă mănuși în condiții climatice mai reci.

 

Sunet specific

Beosound Explore se bucură de sunetul specific Bang & Olufsen și dispune de drivere duale de 1,8″ pentru a oferi un sunet puternic. Atenția a fost concentrată asupra performanței în aer liber și a bassului suprem, oferind o capacitate de bass de 59dB, în ciuda dimensiunii compacte. Carcasa este secționată în linii de 360 de grade pentru a asigura sunetul omnidirecțional True360, perfect pentru nopțile petrecute în jurul focurilor de tabară.